Kylie Jenner:

«Reddet» Kylie fra innbruddstyv

Basketballstjerna stoppet innbruddstyv, og reddet med det Kylie Jenners hjem.

INNBRUDD: Kylie Jenner var ikke langt unna å bli offer for en innbrusstyv. Det var imidlertid før tyven ble stoppet av en basketballstjerne. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
INNBRUDD: Kylie Jenner var ikke langt unna å bli offer for en innbrusstyv. Det var imidlertid før tyven ble stoppet av en basketballstjerne. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske basketballstjerna, DeMar DeRozan (31), har mildt sagt fått heltestatus på sosiale medier. Basketspilleren, som spiller i NBA for San Antonio Spurs, skal nemlig ha reddet en av Instagrams yndlinger fra å bli ranet.

19. november gjorde nemlig en mann innbrudd i hjemmet hans. Inntrengeren tok seg opp i andre etasje i 31-åringens hus, der han havnet på lekerommet hvor et av basketstjernas barn oppholdt seg.

31-åringen, som er nesten to meter høy, skal deretter ha hørt romstering og rast av gårde mot rommet for å se hva som foregikk. Der sto han brått ansikt til ansikt med innbruddstyven, som han deretter skal ha jaget ut av huset, ifølge TMZ.

SNAKKER UT: For fire år siden ble realitystjerna Kim Kardashian West (40) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. Video: E! Online Vis mer

Feil hus

Politiet forteller til TMZ at mannen deretter skal ha forsvunnet fra området - før han kort tid seinere returnerte til 31-åringens inngjerdede bosamfunn.

Da han forsøkte å komme seg inn ble han imidlertid stoppet av vektere, som ringte politiet.

Grunnen til at NBA-stjerna nå blir sett på som en ekte amerikansk helt, er at det ikke egentlig var hans hus som var målet. Innbruddstyven skal nemlig ha forsøkt å komme seg til Kylie Jenners (23) hus, men gjorde en grov feilvurdering.

Basketspilleren og realitystjerna bor i samme inngjerdede boområde.

REDDET: Da basketstjerna stoppet innbruddstyven visste han trolig ikke at han også reddet Kylie Jenner. Foto: Danny Moloshok / REUTERS/ NTB
REDDET: Da basketstjerna stoppet innbruddstyven visste han trolig ikke at han også reddet Kylie Jenner. Foto: Danny Moloshok / REUTERS/ NTB Vis mer

Mannen, hvis identitet foreløpig er ukjent, ble seinere arrestert og siktet for innbrudd. Han har også blitt ilagt et besøksforbud som nekter ham å nærme seg DeMar og Jenners hus.

BLÅVEIS: John Cox (102) endte opp med sår og blåmerker etter å ha skremt vekk en innbruddstyv på fredag. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

- Har vært gjennom verre ting

Denne helga bekreftet han selv hendelsen. Det gjorde han i forbindelse med et intervju, der reporteren stilte han spørsmål om innbruddet.

I en video publisert på Twitter svarer han:

- Ja, det går fint. Jeg vokste opp i Compton - jeg har vært gjennom verre ting, svarer 31-åringen.

Compton er en by sør for Los Angeles, som er kjent for både fattigdom og mye kriminalitet, deriblant høy forekomst av gjengvold.

Kylie Jenner har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Brutalt overfalt og ranet

31-åringen er langt fra den første kjendisen som har hatt problemer med ranere og inntrengere.

En av de aller mest omtalte ofrene de siste åra er Kylie Jenners egen søster, Kim Kardashian West (40). Hun ble som kjent brutalt overfalt og ranet i Paris, og hun har selv ved flere anledninger omtalt den skremmende hendelsen.

Det er nå fire år siden 40-åringen ble liggende bundet og hjelpeløs i et badekar, da bevæpnede menn stormet luksusleiligheten hennes i Paris.

De fem ranerne som brøt seg inn på hotellrommet hennes fikk med seg smykker til en verdi på flere titalls millioner kroner, og ifølge CNN skal 40-åringen ha tryglet ranerne om å la henne leve. Natta i den franske hovedstaden kunne fort resultert i noe fatalt, men Kardashian slapp unna med skrekken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer