Kylie Jenner:

«Reddet» Kylie fra innbruddstyv

Basketballstjerna stoppet innbruddstyv, og reddet med det Kylie Jenners hjem.

INNBRUDD: Kylie Jenner var ikke langt unna å bli offer for en innbrusstyv. Det var imidlertid før tyven ble stoppet av en basketballstjerne. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
INNBRUDD: Kylie Jenner var ikke langt unna å bli offer for en innbrusstyv. Det var imidlertid før tyven ble stoppet av en basketballstjerne. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske basketballstjerna, DeMar DeRozan (31), har mildt sagt fått heltestatus på sosiale medier. Basketspilleren, som spiller i NBA for San Antonio Spurs, skal nemlig ha reddet en av Instagrams yndlinger fra å bli ranet.

19. november gjorde nemlig en mann innbrudd i hjemmet hans. Inntrengeren tok seg opp i andre etasje i 31-åringens hus, der han havnet på lekerommet hvor et av basketstjernas barn oppholdt seg.

31-åringen, som er nesten to meter høy, skal deretter ha hørt romstering og rast av gårde mot rommet for å se hva som foregikk. Der sto han brått ansikt til ansikt med innbruddstyven, som han deretter skal ha jaget ut av huset, ifølge TMZ.

Feil hus

Politiet forteller til TMZ at mannen deretter skal ha forsvunnet fra området - før han kort tid seinere returnerte til 31-åringens inngjerdede bosamfunn.

Da han forsøkte å komme seg inn ble han imidlertid stoppet av vektere, som ringte politiet.

Grunnen til at NBA-stjerna nå blir sett på som en ekte amerikansk helt, er at det ikke egentlig var hans hus som var målet. Innbruddstyven skal nemlig ha forsøkt å komme seg til Kylie Jenners (23) hus, men gjorde en grov feilvurdering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer