Britney Spears:

- Reddet livet mitt

Uttaler seg for første gang etter at vergemålet ble opphevet.

FRI: Britney Spears mener «FreeBritney»-bevegelsen reddet livet hennes. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
FRI: Britney Spears mener «FreeBritney»-bevegelsen reddet livet hennes. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble nylig kjent at vergemålet for popstjerna Britney Spears (39) endelig hadde blitt opphevet i retten. Det meldte TMZ. I 13 år hadde faren, Jamie Spears (69), kontroll over datteras midler og karriere.

«Beste dagen noensinne», skrev hun i et Instagram-innlegg med en video som viste fansen som feirer avgjørelsen.

Nå uttaler imidlertid Spears seg for første gang etter at vergemålet ble opphevet med umiddelbar virkning.

FRI: Etter å ha levd under vergemål de siste 13 årene, kunne superstjernen Britney Spears endelig slippe jubelen løs etter mange års kamp mot sin far. Nå er Britney «fri». Video: AP / NTB / Scanpix / Instagram Vis mer

- Reddet livet mitt

I en fersk video på Instagram hyller hun «FreeBritney»-bevegelsen som satte i gang praten om vergemålet. Stjerna legger ikke skjul på at det på en måte reddet livet hennes.

- Dere rocker! Virkelig. Jeg var nødt til å tie så lenge, og fikk ikke si noe som helst. På grunn av deres bevissthet og deling av alt som foregikk, hjalp det meg virkelig. Jeg vil bare si at jeg tror helt ærlig at dere på en måte reddet livet mitt, forteller hun åpenhjertig i videoen.

Videre svarer popstjerna på flere spørsmål fra fansen som blant annet lurer på hva hun skal gjøre framover, nå som hun kan styre sitt eget liv.

På dette svarer hun følgende:

- Nå er jeg bare takknemlig for hver dag som går. Jeg er glad for at jeg har tilgang til bilnøklene mine, er i stand til å være selvstendig og føle meg som en kvinne.

39-åringen legger også til at hun endelig eier sitt eget bankkort, og har for første gang i sitt liv tilgang til sine egne penger. Hun understreker at bare det å kunne kjøpe seg lys, eller andre ting hun måtte ha lyst på, er viktig for henne.

- Det er de små tingene for oss kvinner, men det utgjør en enorm forskjell. Det er veldig fint, fortsetter hun.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Vil hjelpe andre

Etter en hard kamp mot et korrupt system, avslører Britney at hun nå ønsker å hjelpe mennesker som befinner seg i liknende situasjoner.

- Jeg er ikke her for å være et offer, men for å hjelpe og støtte mennesker med psykiske og mentale utfordringer. Jeg er en sterk kvinne, så jeg kan bare forestille meg hva systemet har gjort mot dem.

I videoen forteller sangeren at hun håper historien hennes vil gjøre inntrykk, og føre til endringer av det hun mener er et korrupt system.

«Toxic»-sangeren har den siste tida heller ikke lagt skjul på at hun ønsker seg flere barn i nærmeste framtid.

Fra tidligere har hun sønnene Sean Preston (15) og Jayden James (14) sammen med eksmannen Kevin Federline (42).

I et innlegg på Instagram skriver hun følgende:

«Jeg tenker på å få et barn til. Jeg lurer på om det denne gangen vil bli ei jente … hun står på tærne og strekker seg etter noe», skriver hun til et bilde av et par barneføtter som står på tå ved siden av en voksen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer