Iselin Guttormsen:

Refser Instagram: - Maktmisbruk

«Bloggerne»-profilen tar et kraftig oppgjør med bildedelingstjenesten.

ENGASJERT: Blogger og influenser Iselin Guttormsen (32) lever av Instagram, men havner stadig på krigsstien med bildedelingstjenesten. Nå har hun sett seg lei. Foto: Karpe Diem Foto
ENGASJERT: Blogger og influenser Iselin Guttormsen (32) lever av Instagram, men havner stadig på krigsstien med bildedelingstjenesten. Nå har hun sett seg lei. Foto: Karpe Diem Foto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nylig ble det kjent at det vil komme to nye tilskudd til den tolvte sesongen av TV 2-programmet «Bloggerne». Blant dem er Iselin Guttormsen (32), som har blogget siden 2014.

De fleste vil nok kanskje kjenne henne igjen fra «Idol» i 2018. I den kommende sesongen av «Bloggerne» vil kameraene følge henne i hverdagen som mamma og sexologstudent, samt hennes engasjement i kampen mot kroppspress.

- Forbanna

Guttormsen lever også av Instagram, der hun har i overkant av 28 000 følgere. Hun deler titt og ofte bilder og videoer fra hverdagen sin på bildedelingstjenesten, men nylig fikk hun nok. I et innlegg hun har delt på Facebook-profilen sin, raser 32-åringen mot nettopp Instagram.

«Jeg er så sint, jeg er så forbanna! Ikke bare på konservative mennesker som rapporterer Instagram-kontoer som er viktige i dagens samfunn, men på Instagram, som tydelig og helt bevisst sensurerer, og prøver å få sterke kvinner med viktige budskap til å holde kjeft», skriver Guttormsen.

Videre i innlegget hevder 32-åringen at Instagram har gjort det vanskeligere for følgerne hennes å søke henne opp på det sosiale mediet. For å si det på en annen måte: Når andre søker opp navnet hennes, dukker hun ikke opp i søkefeltet med mindre man søker opp navnet ordrett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer