«Ex on the Beach»:

Refser produksjonen: - Var for full

Melina Johnsen (24) mener «Ex on the Beach»-deltakerne fikk tilgang til for mye alkohol. Slik svarer Discovery.

KRITISK: Realityprofil Melina Johnsen (24) har medvirket i «Ex on the Beach» to ganger. Hun mener tilgangen til alkohol er blitt langt rausere i andre runde. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
KRITISK: Realityprofil Melina Johnsen (24) har medvirket i «Ex on the Beach» to ganger. Hun mener tilgangen til alkohol er blitt langt rausere i andre runde. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sex, fyll, krangling og drama er en suksessoppskrift flere realityprogrammer følger, men i det tropiske sjekkeklimaet «Ex on the Beach» har det blitt å forvente.

Alt skjer derimot under kontrollerte forhold, men hvor kontrollert er det egentlig? Det er produksjonen som bestemmer om det skal serveres alkohol, hvor mye som skal drikkes og hvordan musikk deltakerne skal høre på. Og skal vi tro Melina Johnsen (24), som var med i både første og tredje sesong av serien, har ting endret seg drastisk fra hun var med første gang.

- Vi fikk mye mer alkohol denne gangen. Noen ganger var det helt uforsvarlig, sier hun til Dagbladet.

Flommet over

Tirsdag kveld la Johnsen ut et historie-innlegg på Instagram, etter at noen spurte om hun synes reglene under innspilling var for strenge. Det synes hun ikke, og Johnsen mener faktisk at det har vært motsatt. Nå refser hun produksjonen.

  • Les Discoverys tilsvar nederst i artikkelen.

- Vi tar selvsagt egne valg der inne, men det sitter folk og følger med på oss hele tida. I første sesong grep de inn flere ganger, men jeg så ikke at det skjedde en eneste gang nå. De hadde ingen tydelige retningslinjer for alkoholkonsumet i år, sier hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer