Hertuginne Meghan og prins Harry:

Refses: - Hvem godkjente dette?!

Det er ikke alle som er like begeistret over de nye bildene av hertugparet.

REFSES: Denne forsiden av prins Harry og hertuginne Meghan slaktes av en rekke Twitter-brukere. Foto: Pari Dukovic / Faksimile TIME / NTB
REFSES: Denne forsiden av prins Harry og hertuginne Meghan slaktes av en rekke Twitter-brukere. Foto: Pari Dukovic / Faksimile TIME / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye som skjer denne uka for hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37). Ikke bare fylte den britiske prinsen 37 år på onsdag, men de har også karret seg inn på Time Magazines liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Det har de klart takket være arbeidet med stiftelsen Archewell - en stiftelse som fokuserer på veldedighet samt arbeid med ulike medieproduksjoner.

Dermed topper de også seksjonen for «Ikoner», sammen med blant andre Britney Spears (39) og Dolly Parton (75).

I den anledning har de også stilt opp i en glamorøs fotografering. Bildene er det imidlertid ikke alle som er like fornøyde med.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Slaktes for forside

Hertugparet har i flere år vært en målskive for kritikk, og rojale fans var heller ikke nådige i kritikken denne gangen etter at de nye bildene ble delt i forbindelse med annonseringen av Time 100-lista.

Flere hevder nemlig at bildene er retusjert til det ekstreme.

KRITISERES: Dette bildet mottar slakt i sosiale medier. Foto: Pari Dukovis / Faksimile TIME
KRITISERES: Dette bildet mottar slakt i sosiale medier. Foto: Pari Dukovis / Faksimile TIME Vis mer

På bildene kan man se silkeglatt hud, lysende øyne og et prinsehode med mistenkelig mye hår.

«Denne forsiden ser så falsk ut... å, vent, det er fordi de er det», skriver en bruker på Twitter.

«Har Harry på seg et teppe? Eller bare overdrevet retusjeringen?» spør en annen og refererer til sveisen, som ser langt fyldigere ut på bildet enn til vanlig.

«Forferdelig retusjeringsjobb. De ser animert ut», skriver en tredje, mens en fjerde skriver at det er vanskelig å se om bildet faktisk er ekte.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

«Hvem godkjente dette?!»

Flere kritiserer også hvordan magasinet har valgt å plassere hertuginnen foran prinsen under fotograferingen.

«Hvem godkjente dette?! Står han? Sitter han? Holder han skuldra hennes så han ikke faller? Hvorfor vil man få så vakre mennesker til å se slik ut?» spør en.

«Det er som om han gjemmer seg bak henne», kommenterer en annen, mens en ny sammenlikner bildet med filmplakaten til filmen «Step Brothers».

Det er imidlertid ikke bare kritikk å spore på sosiale medier. Hertugparet blir nemlig også hyllet av flere for det vakre bildet, samt for hvordan de har håndtert tida etter at de trakk seg tilbake fra det britiske kongehuset på.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

«Det er gløden som gjør det for meg ... Dette er hva fred og glede gjør», skriver en Twitter-bruker.

Hertugparet har foreløpig ikke kommentert kritikken. De har for øvrig vane for å holde seg tause om slikt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer