Kylie Jenner:

Refses: - Er dette en spøk?

Kylie Jenner får så hatten passer etter barnebursdag.

HARDT VÆR: Kritikken hagler etter Kylie Jenner og Travis Scotts barnebursdag. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/NTB
HARDT VÆR: Kritikken hagler etter Kylie Jenner og Travis Scotts barnebursdag. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjelden at realitystjerna Kylie Jenner (25) får oppmerksomhet for de tingene hun foretar seg. Som en av verdens mest omtalte kvinner er hun trolig blitt vant til at de fleste har en mening om valgene hun tar.

For knappe to uker siden stormet det rundt 25-åringen, etter at hun dukket opp på moteuka i Paris iført en løvehodekjole.

«Men hvorfor? Hvorfor imitere det her. Jeg er takknemlig for at det er kunstig, men det er fortsatt fullstendig urovekkende», mente en.

Nå er det noe helt annet som får fansen til å rase.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Inspirert av pappa Travis

Da Jenner og ekskjæreste og barnefar Travis Scott (30) holdt en felles bursdagsfeiring for sine to barn Stormi (5) og Aire (1), var årets bursdagstema pappa Scotts albumcover - «Astroworld».

Også Stormis ettårsdag var inspirert av den samme festivalen, den gang i 2018.

Astroworld Festival er også navnet til den årlige musikkfestivalen drevet av Scott, avholdt i Houston i Texas.

Festivalen ble arrangert første gang i november 2018, men ble avlyst grunnet coronapandemien i Texas to år seinere.

Den anerkjente festivalen åpnet dørene igjen året etter, men i 2021 endte det i en forferdelig tragedie, der flere av rapperens fans mistet livet under en av hans konserter.

Raser mot Jenner

I flere innlegg på Instagrams historiefunksjon delte Jenner en rekke bilder av store oppblåste hoder som lignet på Scotts «Astroworld»-albumomslag, noe som har fått følgerne til å se rødt.

PYNT: Flere reagerer på pynten under barnebursdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram/KylieJenner
PYNT: Flere reagerer på pynten under barnebursdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram/KylieJenner Vis mer

Jenner hudflettes nå på Twitter, der flere anklager henne for å være respektløs og hensynsløs overfor de etterlatte etter «Astroworld»-tragedien.

Page Six er blant mediene som har omtalt saken.

På nettforumet Reddit spekuleres det rundt om dette kan være spikeren i kista for den mye omtalte Kardashian/Jenner-familien.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

«Astroworld-temaet til Stormi og Aires bursdag er god nok grunn til å kansellere hele familien! Ti mennesker døde under «Astroworld»-festivalen, deriblant en ni år gammel gutt. Og så bruker hun det som pynt under en barnebursdag? Er dette en spøk?» lyder en av kommentarene.

Kylie Jenner har hittil ikke uttalt seg om kritikken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer