Kim Kardashian West

Refses etter bursdagsfeiringen

Å vise fram den glamorøse feiringa midt under en pandemi vekker reaksjoner på sosiale medier.

I HARDT VÆR: På Twitter er det flere som reagerer etter at Kim Kardashian West publiserte flere bilder fra en bursdagsfeiring utenom det vanlige, midt under en pandemi som mange amerikanere lider av. Foto: AFP / NTB
I HARDT VÆR: På Twitter er det flere som reagerer etter at Kim Kardashian West publiserte flere bilder fra en bursdagsfeiring utenom det vanlige, midt under en pandemi som mange amerikanere lider av. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian West fylte 40 år forrige uke, og slikt må selvsagt feires. Dessverre for realitystjerna, gründeren og advokatspira er det mange som reagerer på nettopp hvordan hun viser fram feiringen, som tok sted midt i en global pandemi.

I USA er registrert totalt 8,7 millioner smittetilfeller og 226 000 coronadødsfall. Nettopp ble det klart at landet registrerte en halv million tilfeller den siste uka. Som respons på den økende smitten har flere byer og delstater innført strengere tiltak for å få bukt med smitten.

- Etter to uker med flere helsesjekker og å be alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kan late som at ting er normale, bare for et øyeblikk, skriver Kardashian på Twitter.

- Ufølsom

Realitystjerna skriver at hun og gjestene blant annet danset, syklet, svømte nær hvaler og så en film på stranda, og at hun har blitt ydmykt påminnet om hvor privilegert livet hennes er.

- Før Covid tror jeg ikke noen av oss virkelig satte pris på den enkle luksusen av å kunne reise og være sammen med familie og venner i trygge omgivelser, skriver hun også.

Twitter-brukere har kalt stjerna for grusom og ufølsom for å legge ut så mye bilder fra bursdagsfeiringen mens folk lider på grunn av pandemien, skriver NBC News.

Mens amerikanere står overfor hjemløshet, arbeidsledighet og dødsfall på grunn av pandemien, var det altså ikke populært å vise fram den tilsynelatende glamorøse feiringen på Instagram og Twitter.

Peter Frampton, rockeikon fra 70-tallet, er blant dem som reagerer, skriver TV-kanalen.

- Er du så ufølsom at du ikke innser at dette ikke er hva majoriteten av folk vil høre under den verste smitteøkningen?

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

Triste skjebner

En Twitter-bruker skriver at hun har mistet fire måneders lønn, mens en annen forteller at hun måtte ta farvel med moren sin over FaceTime.

- Vet hva som hadde føltes normalt for meg, Kim? Å ikke måtte si farvel til min mor over FaceTime mens hun døde av covid, skriver brukeren, som mener at å «gni dette inn i ansiktene våre er grusomt og uvitende.»

Kardashian blir også oppfordret til å tone ned slikt innhold på sosiale medier fram til pandemien er over, mens andre forteller om triste skjebner og at de ikke har sett egne familiemedlemmer på lenge.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

Andre Twitter-brukere har brukt anledningen til å dra fram den svært kjente hendelsen fra en ferietur Kardashian-familien tok for en del år tilbake, ifølge NBC News.

Søster Kourtney Kardashian minnet henne om at «det finnes folk som dør» da Kim ble fullstendig fra seg da hun mistet en diamantøredobb i havet.

Ifølge Huffington Post ble gjestene testet for covid-19. En representant for Kardashian ville ikke kommentere saken overfor NBC News.

Kardashian har tidligere fortalt hvordan hun opplevde det å ha en coronasmittet ektemann i hus. Les mer i saken under.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer