Kronprinsesse Victoria:

Refses etter dette

Nå stilles kronprinsesse Victoria til veggs etter stylistens ferske uttalelser.

KRITISERES: Flere stiller seg kritisk til kronprinsessas mange klesvalg. Foto: Terje Pedersen / NTB
KRITISERES: Flere stiller seg kritisk til kronprinsessas mange klesvalg. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har kronprinsesse Victoria (44) vært i hardt vær. Selv om hun er kjent og internasjonalt respektert for sitt klimaengasjement, er det nå flere som har reagert på et ferskt intervju, skriver Svensk Damtidning.

Det er nemlig kronprinsessas hushjelp og stylist Tina Törnqvist som har fått det til å koke, etter at hun ble intervjuet av Expressen.

Reagerer

I hele 13 år har Törnquist vært stylisten bak de offisielle klesvalgene for kronprinsessa, som er kjent for sin stilsikre garderobe.

Til Expressen forteller hun at det er mye arbeid, planlegging og følelser som ligger bak antrekkene. Samtidig belyser hun at kronprinsessa har et stort fokus på holdbarhet når det gjelder klær.

- De siste åra har flere og flere begynt å jobbe bærekraftig. For oss har det vært en selvfølge siden oppstarten, sier hun blant annet.

Kronprinsessa skal også ifølge stylisten alltid gjøre en grundig research før hun bruker noe som helst. Det skal være svært viktig for henne at plaggene hun skal bruke faktisk er bærekraftige.

Törnqvist påpeker seinere i intervjuet at Victoria bruker samme klær opptil flere ganger. Hun legger til at det blir som et statement for henne, skriver Svensk Damtidning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.