Gal Gadot:

Refses etter Israel-melding

Skuespilleren kaster seg inn i debatten om Midtøsten-konlikten.

REFSES: Gal Gadot får så hatten passer etter at hun erklærte sin støtte til hjemlandet Israel. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
REFSES: Gal Gadot får så hatten passer etter at hun erklærte sin støtte til hjemlandet Israel. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det jobbes om dagen på spreng for å trappe ned volden mellom Israel og palestinske grupperinger på Gazastripen, etter at det de siste dagene har både blitt avfyrt flere hundre raketter.

Antallet som er drept i Israels angrep mot mål på Gazastripen har passert 100, ifølge myndighetene i det palestinske området. I Israel skal sju mennesker ha blitt drept så langt i konflikten.

Bakgrunnen for bråket er at 70 palestinske familier risikerer å bli kastet ut av hjemmene sine.

Nå har også den israelske skuespilleren og modellen Gal Gadot (35), kjent fra superheltfilmen «Wonder Woman», kastet seg inn i debatten. Skuespilleren er selv tidligere Miss Israel, og kort tid etter tjenestegjorde hun i Israels forsvar som kampinstruktør i to år.

Meldingen, som kommer i forbindelse med konflikten i Midtøsten, har ikke blitt tatt godt imot av alle, skriver BBC.

«Landet mitt er i krig»

På Twitter skrev hun nemlig følgende:

«Hjertet mitt knuser. Landet mitt er i krig. Jeg er bekymret for familien min, vennene mine. Jeg er bekymret for folket mitt. Dette er en ond sirkel som har pågått alt for lenge. Israel fortjener å leve som en fri og trygg nasjon. Våre naboer fortjener det samme», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer