Jennifer Aniston:

Refses etter Paris Hilton-utsagn

- Hva snakker hun om?

KRITISERES: Jennifer Aniston (t.h.) mottar sterk kritikk etter intervju. Her med skuespillerkollega Courteney Cox. Foto: Jim Ruymen/Shutterstock / NTB
KRITISERES: Jennifer Aniston (t.h.) mottar sterk kritikk etter intervju. Her med skuespillerkollega Courteney Cox. Foto: Jim Ruymen/Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jennifer Aniston (53) mottar massiv kritikk etter en kommentar hun kom med under et «Actors on Actors»-intervju sammen med «Pam & Tommy»-stjerna Sebastian Stan (39) for Variety.

Underveis i samtalen begynte Aniston og Stan å snakke om den beryktede sexvideo-lekkasjen til Pamela Anderson og Tommy Lee i 1995, og det var her førstnevnte kom inn på internettkulturen på den tida.

- Vanner ut

53-åringen sa blant annet at lekkasjen fant sted i en periode hvor internett begynte å påvirke samfunnet.

- Det var akkurat på den tida da internett virkelig formet en ny kultur for hvordan folk ble berømte. Det med at folk blir kjent for i grunnen å ikke gjøre noe, men likevel har disse utrolige karrierene. Og også kvinners omdømme … Jeg mener - Paris Hilton, Monica Lewinsky og alle dem.

Lewinsky var involvert i en utroskapsskandale med daværende president Bill Clinton i 1998, etter at hans to år lange seksuelle forhold til den da 24 år gamle praktikanten i Det hvite hus ble avslørt.

Hilton på sin side fikk en sexvideo av seg selv og sin daværende kjæreste Rick Salomon lekket på Internett i 2004.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.