Jennifer Aniston:

Refses etter Paris Hilton-utsagn

- Hva snakker hun om?

KRITISERES: Jennifer Aniston (t.h.) mottar sterk kritikk etter intervju. Her med skuespillerkollega Courteney Cox. Foto: Jim Ruymen/Shutterstock / NTB
KRITISERES: Jennifer Aniston (t.h.) mottar sterk kritikk etter intervju. Her med skuespillerkollega Courteney Cox. Foto: Jim Ruymen/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Jennifer Aniston (53) mottar massiv kritikk etter en kommentar hun kom med under et «Actors on Actors»-intervju sammen med «Pam & Tommy»-stjerna Sebastian Stan (39) for Variety.

Underveis i samtalen begynte Aniston og Stan å snakke om den beryktede sexvideo-lekkasjen til Pamela Anderson og Tommy Lee i 1995, og det var her førstnevnte kom inn på internettkulturen på den tida.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Vanner ut

53-åringen sa blant annet at lekkasjen fant sted i en periode hvor internett begynte å påvirke samfunnet.

- Det var akkurat på den tida da internett virkelig formet en ny kultur for hvordan folk ble berømte. Det med at folk blir kjent for i grunnen å ikke gjøre noe, men likevel har disse utrolige karrierene. Og også kvinners omdømme … Jeg mener - Paris Hilton, Monica Lewinsky og alle dem.

Lewinsky var involvert i en utroskapsskandale med daværende president Bill Clinton i 1998, etter at hans to år lange seksuelle forhold til den da 24 år gamle praktikanten i Det hvite hus ble avslørt.

Hilton på sin side fikk en sexvideo av seg selv og sin daværende kjæreste Rick Salomon lekket på Internett i 2004.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Jeg føler meg så heldig fordi vi fikk en liten smakebit av bransjen før den ble hva den er i dag … Flere strømmetjenester, man er kjent fra TikTok, YouTube eller Instagram. Det er nesten som om det vanner ut skuespillernes jobb, svarte «Friends»-stjerna.

- Nepotisme-barn

Anistons kommentarene utløste straks sterke reaksjoner blant flere brukere på Twitter, det melder Daily Mail. Spesielt mente folk at Hollywood-stjernas refleksjoner rundt det å bli berømt falt tvers gjennom da hun selv er datter av den avdøde skuespilleren Nancy Dow og «Days of Our Lives»-stjerna John Aniston (88).

Nesten samtlige anklager 53-åringen for å være et «nepotisme-barn». Nepotisme betyr at man får muligheter andre ikke får på grunn av kjennskap - som for eksempel slekt.

«Jennifer Aniston spiller den samme karakteren, som for så vidt bare er en versjon av henne selv, i hver film, og den gir konsekvent ingenting. Det eneste som redder henne er at hun har ganske ok medstjerner som redder humoren», raser en.

AVSLØRER: David Schwimmer og Jennifer Aniston kommer med denne heftige avsløringen under «Friends: The Reunion». Video: HBO Nordic Vis mer

«Jennifer Aniston trenger å roe seg ned, nepotismen hennes fikk henne inn i bransjen og nå fortsetter hun å tjene 20 millioner dollar per år bare på grunn av en publiseringsavtale fra et show som sluttet for en evighet siden», skriver en annen, mens en tredje er ironisk:

«Jeg føler meg så heldig fordi nepotismen fikk meg inn før TikTok, YouTube, Twitch og andre plattformer ga andre folk muligheten til å bli sett. Jeg hadde aldri hatt sjansen til å konkurrere mot slike kandidater».

«Hva snakker hun om hun bokstavelig talt kom seg inn i bransjen fordi hun er et nepo-barn».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer