Rumpeoperasjon:

Refses for dette: - Ekstremt

Amerikanske Cory Hall (27) har bladd opp over 800 000 kroner for å få en «Kardashian-rumpe». Norsk kirurg advarer.

VEKKER OPPSIKT: Amerikanske Cory Halls ønske om å ha lik rumpe som Kardashian-søstrene, vekker reaksjoner. Foto: Instagram
VEKKER OPPSIKT: Amerikanske Cory Halls ønske om å ha lik rumpe som Kardashian-søstrene, vekker reaksjoner. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At det har blitt mer og mer vanlig å operere seg nærmest til det ugjenkjennelige, er ingen hemmelighet. Byen Los Angeles er full av plastiske kirurger som mer enn gjerne tar deg imot når som helst på døgnet - og fikser hvilken operasjon du enn ønsker.

En av familiene som er godt kjente for å legge seg under kniven, er Kardashian-familien. Ekstra mye oppmerksomhet har de fått for rumpene sine, som de selv hevder er ekte.

Det er mange som ønsker å se ut som de kjente familiemedlemmene. Én av de er Cory Hall (27).

Omfattende inngrep

Cory, eller «Ken doll Kardashian» som han liker å kalle seg, er en 27 år gammel mann fra Los Angeles. I et nytt intervju med Bling Life avslører 27-åringen at han har brukt rundt 100 000 dollar, som tilsvarer 885 000 norske kroner, på det han hevder er drømmekroppen.

I fjor fikk han utført sin aller første Brazilian Butt Lift, altså et rumpeløft. Det vil si at kirurgen tar fett fra et annet sted på kroppen, for deretter å legge det inn i rumpa.

Siden den gang har han også fikset på leppene, kinn og kjeve, samt sprøytet inn Botox og tatt en fettsuging rundt magen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.