Rumpeoperasjon:

Refses for dette: - Ekstremt

Amerikanske Cory Hall (27) har bladd opp over 800 000 kroner for å få en «Kardashian-rumpe». Norsk kirurg advarer.

VEKKER OPPSIKT: Amerikanske Cory Halls ønske om å ha lik rumpe som Kardashian-søstrene, vekker reaksjoner. Foto: Instagram
VEKKER OPPSIKT: Amerikanske Cory Halls ønske om å ha lik rumpe som Kardashian-søstrene, vekker reaksjoner. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At det har blitt mer og mer vanlig å operere seg nærmest til det ugjenkjennelige, er ingen hemmelighet. Byen Los Angeles er full av plastiske kirurger som mer enn gjerne tar deg imot når som helst på døgnet - og fikser hvilken operasjon du enn ønsker.

En av familiene som er godt kjente for å legge seg under kniven, er Kardashian-familien. Ekstra mye oppmerksomhet har de fått for rumpene sine, som de selv hevder er ekte.

Det er mange som ønsker å se ut som de kjente familiemedlemmene. Én av de er Cory Hall (27).

Omfattende inngrep

Cory, eller «Ken doll Kardashian» som han liker å kalle seg, er en 27 år gammel mann fra Los Angeles. I et nytt intervju med Bling Life avslører 27-åringen at han har brukt rundt 100 000 dollar, som tilsvarer 885 000 norske kroner, på det han hevder er drømmekroppen.

I fjor fikk han utført sin aller første Brazilian Butt Lift, altså et rumpeløft. Det vil si at kirurgen tar fett fra et annet sted på kroppen, for deretter å legge det inn i rumpa.

Siden den gang har han også fikset på leppene, kinn og kjeve, samt sprøytet inn Botox og tatt en fettsuging rundt magen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer