Jamie Lee Curtis:

Refses: - Jeg forteller sannheten

Stjerna er i hardt vær etter å ha publisert et bilde på sosiale medier.

FÅR KRITIKK: Følgerne trekker linjer til Jeffrey Epstein. Foto: Frederic J. Brown / AFP
FÅR KRITIKK: Følgerne trekker linjer til Jeffrey Epstein. Foto: Frederic J. Brown / AFP Vis mer
Publisert

Jamie Lee Curtis (64) er en profilert skuespiller og har hatt hovedrollen i flere ikoniske filmer. Hun er nok en av de stjernene som hver eneste generasjon har en tilknytning til fra filmer som «En fisk ved navn Wanda», «Halloween» og «Freaky Friday».

De siste åra har Curtis fått mye oppmerksomhet for å snakke åpent og ærlig om det å bli eldre. For henne har det vært viktig å være naturlig og å omfavne det å få grått hår og rynker.

Det virker også som sannheten er viktig for henne - det kommer tydelig fram nå, som hun står i en aldri så liten storm på sosiale medier. Filmstjerna la nemlig ut et bilde som har skapt furore blant følgerne hennes.

DELER: Rine Milane Hansen, kjent fra «Ex on the Beach», starter med Onlyfans. Dette sier kjæresten Christoffer Gustavsson. Video: Jenny Aas. Reporter: Kine Falch. Klipp: Celina Morken Vis mer

«Epstein-vibber»

I et innlegg på Facebook la Curtis ut et bilde fra kontoret sitt. Hensikten var trolig å vise fram stolene sine - følgerne hengte seg imidlertid opp i bildet som henger på veggen bak kontormøblene.

Det kan se ut som det er et nakent barn i en boks - noe Curtis nå får refs for. Ifølge New York Post er det flere som nå retter kritikk mot henne.

BILDET: Dette er fotografiet som vekker oppsikt. Foto: Skjermdump / Facebook
BILDET: Dette er fotografiet som vekker oppsikt. Foto: Skjermdump / Facebook Vis mer

«Hvorfor har Jamie Lee Curtis et bilde av et nakent barn stappet i en koffert på veggen sin? Sterke Epstein-vibber», skriver en følger på Twitter, og sikter til avdøde Jeffrey Epstein.

Han var siktet for menneskehandel og seksuell utnytting.

«Hva faen?», spør en annen seg.

BRØYTEMASKIN: Da skuespiller Jeremy Renner skulle hjelpe et familiemedlem med brøytemaskin havnet han under maskinene da han prøvde å stoppe den. Reporter: Christian Fjermeros / Lydopptak: TMZ / Bilder: NTB / Instagram Vis mer

Forklarer seg

Curtis har nå gitt en forklaring på hvorfor hun har bildet.

«Forrige uke la jeg ut et bilde av noen stoler som inkluderte et fotografi på veggen tatt av en kunstner som ga det til meg i gave for 20 år siden. Jeg forstår at det har opprørt noen mennesker. Som jeg har sagt, jeg forteller sannheten og her er den: Det er et bilde av et barn, tatt av barnets mor, som leker i hagen i en balje med vann. Ingenting mer».

Innlegget som ble lagt ut både på Instagram og Facebook har siden blir sletta på Instagram.

«Jeg sletta innlegget fordi jeg ville ikke beholde noe som kunne opprøre noen», sier Curtis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer