Megyn Kelly om hertuginne Meghan:

Refses: -Vi har skjønt det

Megyn Kelly er tydelig på hva hun tenker om hertuginnens uttalelse.

MOTTAR KRITIKK: Megyn Kelly kommer med stikk til Meghan. Foto: Splash News/NTB
MOTTAR KRITIKK: Megyn Kelly kommer med stikk til Meghan. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Hertuginne Meghan (41) har i mange år stått i ulike kritikkstormer etter at hun fant kjærligheten med britenes prins Harry (38).

Da hun tidligere i år slapp egen podkast, «Archetypes», lot heller ikke slakten vente på seg.

Nå kommer programleder Megyn Kelly (41) med et stikk til hertuginnen.

- Vil at alle skal vite det

Det meste hertuginnen gjør og sier mottar som regel kritikk fra flere hold. Nå får hun også kritikk for måten hun snakker om ektemannen sin på, i den nye podkasten. Der forteller hun blant annet at han er flink til å hjelpe til hjemme, om refererer til ham som «ektemannen min».

Det falt ikke i god jord hos Kelly, som i tirsdagens episode av «The Megyn Kelly Show» kritiserer måten hertuginnen omtaler ektemannen.

- Vi har skjønt det. Gratulerer, du har fanget den største «bjørnen» og vil at alle skal vite det, sa Kelly under programmet, skriver New York Post.

ANSPENT: Kroppsspråkekspert Grethe Holtan har fulgt nøye med og analysert flere av gjestene under dronning Elizabeths begravelse 19. september. Hun gjorde flere observasjoner av hertuginne Meghan. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Blant annet omtaler Kelly hertuginnen som en «vanlig kvinne», og reagerer på 41-åringens stadige påminnelser om at hun er gift med en prins fra den britiske kongefamilien.

- Det ser ikke ut til å være noen grenser for å bruke de kongelige, som de skylder all berømmelsen og mesteparten av formuen, sier hun videre om paret.

Dette er ikke første gang Kelly kommer med slengbemerkninger i retning kjendiskvinner. For bare en kort måned siden kom hun med krass kritikk til Shakira og Jennifer Lopez' show under Super bowl i 2020.

Kellys uttalelse om hertuginnen kommer kort tid etter at Meghan ga et innblikk i prinseparets hverdag sammen i sin egen podkast, «Archetypes».

Der kunne hun blant annet fortelle at hun lager frokost til hele familien hver morgen - noe hun beskriver som den beste måten å starte dagen på.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet. Vis mer

Ble slaktet

Hertuginnens podkast har fått en relativt lunken velkomst. Anmelder i The Times, James Marriott, har blant annet gitt podkasten én av fem stjerner.

Han omtalte podkasten som en «parade av banaliteter, absurditeter og selvopphøyde californiske floskler».

Også forfatter Olivia Petter har gitt sin dom - og hun var heller ikke imponert. I Independent regelrett slaktet hun hertuginnens debut-episode.

«Det er 'ufiltrert'. Det er 'banebrytende'. Det er … de mest selvhøytidelige 57 minuttene med lyd du vil høre hele året».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer