«Bianca»:

Regissør avslører: - Innmari temperament

Stjerneregissøren avslører detaljer om verdensstjernene.

TEMPERAMENT: Ifølge den svenske stjerneregissøren er Julia Roberts blant de vanskeligste å jobbe med - grunnet temperamentet. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB
TEMPERAMENT: Ifølge den svenske stjerneregissøren er Julia Roberts blant de vanskeligste å jobbe med - grunnet temperamentet. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke hadde den svenske influenseren Bianca Ingrosso (27), som nå har blitt programleder, premiere på det nye talkshowet «Bianca».

Premieren er en av de sterkeste for Discovery+, og svenske Kanal 5 - som talkshowet sendes på i Sverige - hadde sin mest sette premiere på 15 år.

Dermed er det også flere som har fått med seg innholdet i de to første episodene.

Blant gjestene var den svenske regissøren Lasse Hallström (76), som kunne avsløre flere detaljer om de virkelig store Hollywood-stjernene. Expressen har omtalt saken.

Avslører detaljer om stjernene

Hallström har en lang karriere som filmregissør, og står bak filmer som «What's Eating Gilbert Grape», «Chocolat», «Casanova» og «Dear John». Arbeidet hans har skaffet ham tre Oscar-nominasjoner.

Han har for øvrig også regissert over 30 musikkvideoer for ABBA.

Det gjør at han har møtt og jobbet med noen av verdens største Hollywood-skuespillere, deriblant Johnny Depp (59), Julia Roberts (54) og Leonardo DiCaprio (47).

Da han lørdag forrige uke gjestet Ingrossos talkshow kunne han blant annet avsløre hvilke to skuespillere som har vært vanskeligst å jobbe med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer