Odd-Magnus og Tinashe Williamson:

- Regissøren synes hun var mye bedre enn meg. Hun strålte og jeg fikk pryl

Odd-Magnus og Tinashe Williamson seiler i medvind mot å bli landets heiteste skuespillerpar.

STJERNEPAR: Odd-Magnus og Tinashe Williamson er et av landets mest fremadstormende skuespillerpar. I høst ser du han i «Aber Bergen», mens hun dukker opp i «Melk». Selv om han har langt mer erfaring enn henne på feltet, har det hendt at Tinashe har glimtet til med ukjente talenter. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STJERNEPAR: Odd-Magnus og Tinashe Williamson er et av landets mest fremadstormende skuespillerpar. I høst ser du han i «Aber Bergen», mens hun dukker opp i «Melk». Selv om han har langt mer erfaring enn henne på feltet, har det hendt at Tinashe har glimtet til med ukjente talenter. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLOFJORDEN (Dagbladet): Humoren er fellestrekket. De to kan knapt nok utveksle to setninger uten at den ene bryter ut i en kraftig latterkrampe. Også på sosiale medier viser skuespillerparet Odd-Magnus (36) og Tinashe Williamson (32) humoren sin, til flere tusen nordmenn på Instagram.

«Odda», som han er bedre kjent som, har vært å se i en rekke norske filmer og serier det siste tiåret. Filmen «Kon-Tiki», tv-serien «Nobel» og stand up-showet «Min pappas porno» er blant 36-åringens siste prestasjoner. TV3-serien «Aber Bergen» er likevel det som har opptatt mest av tida hans de siste åra.

Kona, Instagram-kjendis og modell Tinashe Williamson (tidligere Bakasa Roll), har på sin side ikke vært å se spesielt mye som skuespiller. Hun har hatt en gjesterolle i ektemannens advokatserie, men denne høsten konkurrerer hun og «Odda» om seerne.

Gruer seg

- Jeg er med i «Melk», hvor jeg spiller en sur og sint dame. Jeg vet ikke om de har typecastet det, men det er ikke så vanskelig å finne fram de følelsene som skuespiller når du setter deg inn i handlingen, forteller hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer