SYV KONSERTER: Livia Martinez, Claudia Alegre, Helena Sosa Pons og Andrea Mariages fra Barcelona har jobbet i tre år for å tjene nok til å følge Bieber på syv av hans konserter i Europa. Foto: Sofie Braseth
SYV KONSERTER: Livia Martinez, Claudia Alegre, Helena Sosa Pons og Andrea Mariages fra Barcelona har jobbet i tre år for å tjene nok til å følge Bieber på syv av hans konserter i Europa. Foto: Sofie BrasethVis mer

Regner med å bruke over 3000 euro på å følge Bieber i Europa

I kveld ser de han på Telenor Arena for andre dag på rad. 

(Dagbladet): Lørdag var det duket for ungpikeidolet Justin Biebers andre og siste konsert i Norge.

Både fredag og lørdag ventet ivrige fans utenfor Telenor Arena siden tidlig morgen, og i køen var stemningen god. Livia Martinez, Claudia Alegre, Helena Sosa Pons og Andrea Mariages fra Barcelona, alle i begynnelsen av 20-årene, har jobbet i tre år for å få råd til å følge Bieber på syv av konsertene han holder under «Purpose»-turneen. Lørdag kveld var de klare for å se ham i Norge for andre dag på rad.

I tillegg til fredagens konsert hadde jentene allerede sett Bieber i Berlin, og de har også billetter til de kommende konsertene i London, hjembyen Barcelona og Lisboa før de skal tilbake til London.

I NORGE: Justin Bieber kinsert Telenor Arena.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
I NORGE: Justin Bieber kinsert Telenor Arena. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Over 3000 euro

Når Dagbladet spør hvor mye penger de kommer til å bruke på dette, smiler de bare og svarer at det vil de egentlig ikke vite.

- Men det blir nok 3000 euro eller mer, på konsertbilletter, reise og overnatting, sier Alegre.

Jentene har vært Bieber-fans i mange år, og fikk også med seg konserter med den kanadiske superstjerna under «Believe»-turneen, som var hans forrige turne. Siden den gang gang har de jobbet som servitører, i klesbutikk og som resepsjonist i juleferier, påskeferier og sommerferier for å ha råd til å følge Bieber på hans nye turne. I år blir det 14 flyturer rundt om i Europa for å se Bieber.

- Føler oss spesielle

- Hva er det som gjør at det er verdt å bruke så mye penger på å se ham?

- Det er sangen, musikken og showet. Vi gjør det på grunn av hvordan han får oss til å føle oss. Han får oss til å føle oss spesielle, sier Pons.

- Hva sier foreldre og venner om at dere bruker så mye til og penger på dette?

- De er glade og støtter oss, sier Pons.

- De sier at vi fortjener det, sier Mariages.

Leide luksesvilla

Fredag kveld kunne Dagbladet avsløre at Bieber ikke har sjekket inn på et av Oslos mange hoteller, slik mange hadde trodd. Bieber har nemlig leid seg en luksuriøs villa på Nesøya like utenfor hovedstaden i anledning Norgesbesøket.

Natt til lørdag ble Bieber og flere av danserne observert på flere av Oslos utesteder, men det skal visstnok ha vært en kortvarig affære, og Bieber dro da de andre gjestene begynte å knipse bilder av superstjerna.

Litt over 16.30 lørdag forlot superstjerna strandeiendommen i bil og satte kursen mot konsertstedet hvor han skal underholde godt over 20 000 fans.