Hanneli Mustaparta:

Reist verden rundt i 16 år. Nå er den norske it-jenta og modellen lei

Hanneli Mustaparta har runda motebransjen. Nå vil hun tråkke på bremseklossen.

VERDENSKJENT: Hanneli Mustaparta har vært en av landets mest kjente modeller, i både inn- og utland. Nå er hun imidlertid lei jetset-livet, og sier det er deilig å være tilbake i Oslo. Her er hun onsdag kveld, ikledd en rød kjole fra norske Maud. Foto: Andreas Fadum
VERDENSKJENT: Hanneli Mustaparta har vært en av landets mest kjente modeller, i både inn- og utland. Nå er hun imidlertid lei jetset-livet, og sier det er deilig å være tilbake i Oslo. Her er hun onsdag kveld, ikledd en rød kjole fra norske Maud. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Luksusklær. Fester med fiffen. Store og verdifulle kontrakter. Reising rundt hele verden. Dette har vært den norske modellen og it-jenta Hanneli Mustapartas liv helt siden hun var i slutten av tenåra. I Norge er hun kanskje først og fremst kjent som ekskjæresten til Espen Lind, men i utlandet er situasjonen en annen.

Selv om hun ofte er å se i byer som New York og Paris, dukket 35-åringen opp på den røde løperen i Oslo onsdag kveld. I forbindelse med moteuka Oslo Runway hadde klesmerkene Fram og Maud visning i Kulturkirken Jakob, like ved Akerselva, i regi av Høyer.

Der kunne Mustaparta fortelle til Dagbladet at hun har sett seg litt lei jetset-livet, som hun nå nesten utelukkende har levd siden starten av 2000-tallet.

Reiselei

Hun har gjort jobber for Calvin Klein, Vogue, Elle og Harper's Bazaar, bare for å nevne noe. Hun er også en selvskreven gjest på første rad under verdens mest eksklusive motevisninger. Hun er utpekt av legendariske Anna Wintour som en av hennes favorittbloggere. På Instagram følges hun av nærmere 255 000 forskjellige mennesker, som alle får et innblikk i hennes luksuriøse livsstil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer