«Ex on the Beach»:

Reiste fra dødssyk mor: - Ba meg dra

Mens «Moccababe» var med på «Ex on the Beach», kjempet mora hennes for livet.

- VANSKELIG: Like før Monica «Moccababe» Gaustad reiste til Mauritius for å være med i «Ex on the Beach», ble moras helsetilstand brått forverret. Hun bestemte seg likevel for å reise, i samråd med mora. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
- VANSKELIG: Like før Monica «Moccababe» Gaustad reiste til Mauritius for å være med i «Ex on the Beach», ble moras helsetilstand brått forverret. Hun bestemte seg likevel for å reise, i samråd med mora. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vi er godt inne i andre sesong av «Ex on the Beach», og årets deltakere har så langt levd opp til forhåpningene fjorårets skandalegjeng skapte. Vi har allerede fått se sex, høylytt krangling og rundbrenning så det lukter svidd gummi, og deltakerne lover at det er mer drama i vente.

Det har også begynt å dukke opp en jevn strøm av ekser, som utfordrer dynamikken i gruppa. Da Dagbladet skrev om den aller første av disse, Monica «Moccababe» Gaustad, var interessen stor. Hun er nemlig med sine 40 år den eldste deltakeren i programmets historie.

Selv om hun oppfører seg som og passer godt inn med alle de andre, var ikke alt som det skulle. Da Gaustad reiste til Mauritius, kjempet nemlig mora hennes for livet hjemme i Bergen.

Støttet valget

- Hun var veldig syk, og det visste jeg jo. Det var deler av meg som ikke ville reise, men etter mange runder med meg selv kom jeg fram til at det var det beste. Man får ikke ha telefon under innspilling, men de skulle ta meg ut av produksjonen om mamma ble verre, sier hun til Dagbladet.

Realityprofilens mor hadde lungekreft. Det ble først diagnostisert i mars i fjor, men rundt juletider ble hun tilstanden hennes forverret. «Ex on the Beach» skulle spilles inn i januar, og Gaustad hadde allerede takket ja til å være med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer