«Farmen kjendis»:

Reiste fra sønnen (2) for å være med på «Farmen»: - Prøvde å tenke at jeg ikke hadde familie

Det ble et varmt møte mellom Mina Hadjian og sønnen etter over fem uker på «Farmen»-gården.

HJEMME IGJEN: Mina Hadjian fikk over fem uker på «Farmen kjendis». Nå forteller hun hvor godt det var å se igjen sønnen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HJEMME IGJEN: Mina Hadjian fikk over fem uker på «Farmen kjendis». Nå forteller hun hvor godt det var å se igjen sønnen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag kveld var «Farmen»-eventyret over for TV-profil Mina Hadjian (43), etter over fem uker på kjendisgården. Etter en intens kunnskapskonkurranse ble det avgjort at hun må se finalen fra sidelinjen på søndag, men til Dagbladet forteller Hadjian at det var godt å komme hjem.

Da innspillingen startet i fjor sommer, var programlederens sønn, Henry, bare to år gammel. Hadjian hadde gjort flere forberedelser for at den lille gutten skulle ha det best mulig uten mora, som skulle være borte på ubestemt tid.

Gårdsoppholdet skulle vise seg å vare i helt til finaleuka, men mandag ble det altså bråstopp for 43-åringen.

Nå forteller hun hvordan det var å endelig se igjen den lille gutten sin etter fem uker.

Forberedelser

- Da jeg skulle reise hjem, sa psykologen til meg at jeg skulle forberede meg på at han kunne være forbanna. Jeg ble fortalt at det ikke var uvanlig, men Henry reagerte annerledes. Han kastet seg i armene mine og ble der, minnes hun overfor Dagbladet.

For Hadjian og familien var det alfa omega å ha forberedt både seg selv og toåringen på at mora skulle reise bort.

GLEDELIG GJENSYN: Dette bildet er tatt like etter at Mina kom hjem. Her i en brannbil sammen med sønnen. Foto: Privat
GLEDELIG GJENSYN: Dette bildet er tatt like etter at Mina kom hjem. Her i en brannbil sammen med sønnen. Foto: Privat Vis mer

- Jeg hadde gjort alle forberedelser jeg kunne, og hadde en solid kalender over alle han skulle være hos. Jeg sørget også for at han fikk se bilder av meg hver eneste dag, og at de gode menneskene som passet ham snakket mye om meg og fortalte at «mamma er på gård og passer på dyrene».

- Var du noen gang redd for hvordan han ville reagere når du kom hjem, og ikke minst redd for at han skulle være sint?

- Jeg tenkte aldri noe særlig på hvordan han ville komme til å reagere før på slutten, sier hun, og legger til at hun gråt hysterisk før gjensynet med sønnen.

- Jeg skjerpet meg før han kom, så han ikke skulle se meg sånn.

Kom seg gjennom savnet

Hadjian beskriver den lille gutten, som fyller tre år i slutten av mai, som en veldig trygg og fin liten fyr som tilpasser seg og er trygg med andre.

- Hvordan var den første tida sammen, ble han avhengig av deg?

-Han fikk ikke noe separasjonsangst, men det var verre med meg. Jeg måtte jo prøve alt jeg kunne på å ikke spise han opp og ikke være manisk, sier hun lattermildt.

- Hvordan kom du deg gjennom tida på gården, og savnet?

LURERI: Det finnes noen spøker som er bedre enn andre. Mina Hadjian forteller om da hun i onsdagens episode av «Farmen kjendis» fikk alle de andre på gården til å gå fem på. Vis mer

- Jeg prøvde å tenke at jeg ikke hadde familie da jeg var på gården, men så kom brevene hjemmefra, da ble det vanskelig. Men alt i alt synes jeg både han og jeg har taklet dette veldig bra.

På spørsmål om hun ville gjort det igjen, konstaterer TV-profilen at det holder med ett «Farmen»-opphold.

I dag er det flere måneder siden innspillingen av programmet var over, og når «Farmen» nå har rullet over skjermen, er Henry moras største fan.

- Han har sett meg på «Farmen» nå, men han ser bare korte snutter hvor jeg er med. De andre bryr han seg lite om, og vil bare se på mamma. Men bukken Vegard er blitt en favoritt, så han skal vi dra og besøke, forteller hun.

Godt å komme hjem

Hadjian måtte forlate «Farmen»-gården sammen med Johanna Grønneberg (39) og Martine Lunde (23) på mandag. Til Dagbladet fortalte hun da at det var hyggelig å ryke ut sammen med de to andre.

- (...) Vi dro ned til hotellet i Stange, der deltakerne har bodd underveis, og det var skikkelig hyggelig. Den kvelden spiste vi godt, sladret om alt som hadde skjedd og koste oss skikkelig, sa Mina Hadjian til Dagbladet.

SULTEN: Ole «Lukkøye» Klemetsen forteller om hvordan mat-vanene ble snudd på hodet på «Farmen»-gården. Vis mer

Hun hadde vært med siden starten, men det skulle altså ikke bli pallplassering på henne denne gangen. Det tok hun med knusende ro, mye fordi hjemlengselen hadde begynt å tære på.

- Man kan si at det var kjipt og fantastisk samtidig. Konkurransemennesket i meg gjorde at jeg hadde lyst til å vinne alt, spesielt siden jeg hadde vært der så lenge, men jeg ville også hjem. Jeg ble ikke akkurat lei meg.

- Ga du alt, eller konkurrerte du med mål om å ryke ut?

- Jeg ga det jeg hadde, men hjernen min var hjemme, om man kan si det sånn. Jeg hadde ikke så mye motivasjon som jeg kanskje burde ha hatt, avslørte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer