Avsluttet samarbeid med Isabella Löwengrip

Reklameinnlegg florerte av falske kommentarer

Innlegget er nå fjernet, og Löwengrip-leiren sier de mistenker sabotasje utenfra.

INSTAGRAM-TRØBBEL: En rekke falske kommentarer rant inn på et reklameinnlegg hos Isabella Löwengrip. Annonsøren har nå avsluttet samarbeidet. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
INSTAGRAM-TRØBBEL: En rekke falske kommentarer rant inn på et reklameinnlegg hos Isabella Löwengrip. Annonsøren har nå avsluttet samarbeidet. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Isabella Löwengrip (29), tidligere kjent som «Blondinbella», startet blogg som 14-åring, og har siden bygget seg et «imperium» som gründer, foredragsholder og forfatter.

I september var hun i hardt vær ettersom den svenske avisa Expressen gransket foretaket hennes og konkluderte med at hun opererte med oppblåste tall.

Denne gangen er det samarbeidspartneren, solbrillemerket Chimi, hun er i trøbbel med.

Avsluttet samarbeid

Svenske Aftonbladet skriver at samarbeidet ble avsluttet kort tid etter at hun la ut et reklameinnlegg på sin Instagram-konto. I kommentarfeltet skal det ha ramla inn med respons, men mange av disse skal ha vært fra falske kontoer.

Flere følgere påpekte dette i nettopp kommentarfeltet, og solbrillemerkets gründer Charlie Lindström svarer én av dem.

UVENTET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen får hakeslepp når de åpner et brev i den nye TV3-serien «Kjendismødre». Video: TV3 / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

- Jeg var like sjokkert som deg da dette ble oppdaget, og vi har valgt å avslutte samarbeidet og har ikke til hensikt å gjøre noe liknende igjen, skriver han og fortsetter:

- Jeg befinner meg i en annen tidssone og dette har forbigått meg helt, noe jeg av alle selvsagt er veldig lei meg for, skriver han.

- Mistenker sabotasje

Dagen etter, mandag, ble innlegget fjernet, sammen med alt annet som hadde noe med samarbeidet å gjøre.

Til Aftonbladet forteller Löwengrips' kommunikasjonsansvarlige, Marisol Was, at de ikke ønsker å kommentere dialogen de har hatt med Chimi.

- Vi har notert at dette har forekommet ved det som virker å være kjøpte kommentarer på et av Isabellas Instagram-innlegg. Vi mistenker at det dreier seg om en sabotasje utenfra, og vi undersøker dette, sier hun.

Økonomiske vansker

I forrige måned åpnet Löwengrip opp om økonomiske problemer, blant annet at hun fryktet for konkurs. Hun så seg dermed nødt til å dra i det hun kaller «nødbremsen».

- Vi tar ingen flere risikoer. Hadde vi ikke vendt skuta og agert, hadde all min kapital blitt spist opp, og vi hadde til slutt gått konkurs, skrev hun i et blogginnlegg.

Hun har også bekreftet at verdensplanene og flytteplanene til New York legges på is som følge av de økonomiske vanskelighetene selskapet har havnet i.

Ny kjæreste

Tidligere har Löwengrip avslørt at hun tjener mellom 500 000 og 600 000 kroner i måneden på bloggen.

Det er imidlertid ikke bare nedslående overskrifter for 29-åringen den siste tiden. For bare noen dager siden avslørte hun at hun har et forhold til den 52 år gamle milliardæren og eiendomsutvikleren Erik Selin.

- Han er en stor støtte i dette og jeg er veldig takknemlig for å ha ham. Han har så mye erfaring, og han kjenner meg og vet hvor viktig det er for meg å komme ut av denne krisen på egen hånd. Han kan være en emosjonell støtte, men resten må jeg klare selv, fortalte hun til Hämt.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick fikk seg en overraskelse da kjæresten plutselig gikk ned på kne. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer