Tannbleking:

Reklamerer for tannbleking: - Ingen effekt

En rekke influensere med kritthvite tenner fronter tannblekeproduktet Premium White. Eksperter slår imidlertid fast at produktet ikke har effekt.

IKKE EFFEKT: En rekke influensere med kritthvite tenner fronter tannblekeproduktet Premium White. Eksperter slår imidlertid fast at produktet ikke har effekt. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under overskrifter som «Slik fikk jeg de hviteste tennene» og «Hemmeligheten bak mitt hvite smil» skryter influenser Isabel Raad (27) av produktet Premium White. Hun kan vise fram kritthvite tenner i alle kanaler, og sverger til at det er tannblekeproduktet som har æren.

I en video på YouTube omtaler hun Premium White som «verdens beste tannbleking». I hele seks år har hun sverget til produktet, ifølge henne selv.

«Jeg føler alltid, helt ærlig, at tennene mine blir hvite etter å ha brukt Premium White. Dette her er legit det beste tannblekingskitet som finnes», sier hun i en YouTube-video.

Dagbladet har vært i kontakt med Isabel Raad, som ikke ønsker å kommentere saken.

Influenser-kollega Sofie «Sophie Elise» Steen Isachsen (26) er også blant dem som har vært full av lovord om produktet, og har i likhet med Raad reklamert for det en rekke ganger.

«Dette er mitt favorittannbleking. Den fungerer bedre enn dem man får hos tannlegen, og det mener jeg», sier hun i en video fra i fjor.

Sofie Steen Isachsen kommenterer saken slik i en SMS til Dagbladet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer