«Luksusfellen»:

Rekordhøy gjeld i «Luksusfellen»: - Jeg ble helt svett

Aldri før har noen hatt så høy gjeld i programmet.

REKORDHØYE TALL: Gjelden til Tin og Tun er den høyeste i Luksusfellens historie, noe som byr på mange utfordringer når det kommer til håndteringen av problemet. Video. TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I denne ukas epsiode av «Luksusfellen» på TV3, får vi møte ekteparet Tin Moe Hlaing (35) og Tun Aung Kyaw (37).

Paret kom til Norge som flyktninger, og har bodd i Bergen i elleve år.

Mens den typiske «Lukusfellen»-deltakeren ofte sliter med sløsing og overforbruk, er ekteparet fra Bergen et helt annet tilfelle.

De to deltakerne har rett og slett rotet seg inn i en smørje de ikke klarer å ro seg ut av, som følge av et dårlig valg noen år tilbake da de startet en butikk.

«Luksusfellen»s mest erfarne eksperter, Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen, ble kalt inn for å hjelpe til med det unike tilfellet.

Investerte i bygård

Det var i 2013 at Hlaing og Kyaw investerte i den koselige bygården ikke langt fra Bergen sentrum. De bor selv i en av leilighetene, mens resten leies ut.

Formålet med å kjøpe bygården var at deres to barn skulle få en enklere start på livet enn hva de selv hadde hatt.

Mens to av leilighetene leies ut fast, blir den siste leid ut på Airbnb. I gode tider har paret en inntekt på hele 45 000 kroner for de tre leilighetene i bygården.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer