Daniel Kvammen:

- Ren galskap

«Kompani Lauritzen»-aktuelle Daniel Kvammen åpner seg om forholdet til kjæresten.

KOMPANIASPIRANT: Daniel Kvammen er for tiden kanskje bedre kjent som kompaniaspirant 37 Kvammen. Foto: Matti Bernitz / TV 2
KOMPANIASPIRANT: Daniel Kvammen er for tiden kanskje bedre kjent som kompaniaspirant 37 Kvammen. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Musiker Daniel Kvammen (33) er for tiden en av de sju gjenværende kjendisene som fortsatt kjemper om en plass i Dag Otto Lauritzens (65) kompani i «Kompani Lauritzen».

I de seineste episodene har han flere ganger innrømmet at han savner kjæresten sin så mye at det gjør vondt. Nå åpner han ytterligere opp om hvordan det var å være så lenge borte fra sine nærmeste.

- Skikkelig dritt

Innspillingen på Setnesmoen varer i flere uker, og Kvammen forteller at det var veldig fint å komme hjem til samboeren Vilde Darvik etterpå.

- Det var mest av alt helt, helt fantastisk. Som en fyr med stort konkurranseinstinkt og sterkt tunnelsyn så hadde jeg ikke tillat meg å kjenne så mye på savnet etter kjæresten der inne. Jeg tillot ikke meg selv å ha de følelsene, men mot slutten av oppholdet kom de snikende mer og mer. Det ble etter hvert vanskelig å stenge det ute, så da jeg skjønte at jeg skulle få se henne igjen ble jeg først og fremst utrolig lettet.

Artisten forteller at det var «skikkelig dritt» å ikke ha muligheten til å se kjæresten hver dag, men at han likevel ble litt overrasket da savnet meldte seg såpass sterkt som det gjorde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer