John Arne Riise:

- Rett og slett råttent gjort

Den hjemsendte «Farmen kjendis»-deltakeren tok til tårene på tv. Nå beskylder han Espen Thoresen for å jukse seg til tvekamp-seier.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den første «Farmen kjendis»-uka er ved veis ende, og søndag ble det klart at det var tidligere fotballspiller John Arne Riise (40) som ble den første som måtte forlate gården. Det skjedde etter at han tapte tvekampen i kunnskap mot komiker Espen Rustad Thoresen (62).

Men det var mer enn selve tvekampen tv-seerne kunne bite seg merke i søndag.

Stemningen mellom Riise og Thoresen, som har vært anspent stort sett hele uka, nådde nemlig et klimaks da Thoresen proklamerte at Riise opplevde et intenst savn etter familien sin.

Savnet sønnen

Det gjorde han foran programleder Tiril Sjåstad Christiansen, kamerateamet og Riise selv. Seansen endte i at 40-åringen reiste seg opp og gikk. Seinere tok han til tårene foran flere av de andre deltakerne.

- Hva skjedde, John Arne?

- Der og da tenkte jeg at jeg ville lage bra tv. Samtidig savnet jeg jo «junior» (sønnen Colin, halvannet år, journ.anm.), så jeg var ganske følelsesladet. Da Espen brukte det mot meg, tenkte jeg at det ville bli bedre tv om jeg gikk. Dermed forlot jeg dem, og gikk for å pakke sekken vi skulle ha med til kjempehytta, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer