«Torpet kjendis»:

- Rett og slett sjokkerende

Bråket vil ingen ende ta i «Farmen»-universets sidekonkurranse. Ifølge flere av deltakerne var dramatikken langt mer intens enn det framstår på tv.

HØYLYTT: Linni Meister og Mira Craig røyk i tottene på hverandre inne på «Torpet kjendis» - nå forteller førstnevnte om sin opplevelse. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den andre «Farmen kjendis»-uka er ved veis ende, og så langt har stemninga inne på Lundereid gård i Kragerø vært alt annet enn rosenrød. I alle fall ut fra tv-bildene å regne.

Først røyk tidligere fotballspiller John Arne Riise (40) og komiker Espen Thoresen (62) i tottene på hverandre, før sistnevnte onsdag tok et heftig oppgjør med storbonden Lasse Matberg (35). Dette etter å ha blitt valgt til tvekamp for andre uke på rad.

Om temperaturen er høy på «Farmen kjendis»-gården, kan man skjære gjennom lufta på sidegården «Torpet».

«Torpet» er stedet hvor utslåtte deltakere havner etter tvekamp, denne gang i selskap med eks-deltakerne Linni Meister (35), tv-personlighet Svein Østvik (59) og artist Mira Craig (38). John Arne Riise var innom etter sin «Farmen»-exit, før Espen Thoresen havnet der søndag kveld.

- Vond stemning

Fra en tv-seers perspektiv er det lett å se at forholdet mellom Craig, Østvik og Meister er blitt gradvis forverret, gjennom episodene som hittil er publisert. I tillegg framstår det som om mye har skjedd mens kameraene har vært skrudd av, etter leggetid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer