Johnny Depp og Amber Heard:

Rettsaken blir TV-episode

Den populære krimserien «Law & Order» skal ha tatt inspirasjon fra den mye omtalte rettsaken.

LATT SEG INSPIRERE: Rettsaken mellom Depp og Heard har uten tvil preget nyhetsbildet i kjendisverden, men nå lar også TV-bransjen seg inspirere av rettsaken. Foto: AP/NTB
LATT SEG INSPIRERE: Rettsaken mellom Depp og Heard har uten tvil preget nyhetsbildet i kjendisverden, men nå lar også TV-bransjen seg inspirere av rettsaken. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

Den svært offentlige rettsaken mellom Johnny Depp (59) og Amber Heard (36) fikk folk over hele verden til å engasjere seg i eksparets intriger.

Til høsten vil folk igjen kunne oppleve rettsaken, denne gangen med fiktive personer i sentrum av dramaet, skrivet ET Canada.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Den amerikanske TV-serien «Law & Order: Special Victims Unit» lager nemlig nå en episode hvor de skal ha latt seg inspirere av den mye omtalte rettssaken mellom «Aquaman»-skuespilleren og «Pirates of the Caribbean»-stjerna.

Hvor mye de har latt seg inspirere og hvor mye som blir tatt fra selve vitneforklaringene og bevisføringen er fortsatt uklart.

På bilder tatt under filming av en kommende episoden, ser man figuren Olivia Benson, spilt av Mariska Hargitay (58), forlate en rettssal sammen med en kvinnelig kjendis, spilt av Julia Goldani Telles (27).

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

De to er omringa av fans som holder plakater, noen til støtte for Kelsey, som tilsynelatende er kjendisen-rollens navn, og andre til støtte for Austin, som antageligvis er hennes eks og motstander i rettsaken.

SPILLES INN: Mariska Hargitay (t.v.) og Julia Goldani Telles under innspillingen av episoden som angivelig har brukt Depp/Heard-rettsaken som inspirasjon. Foto: Jose Perez/Splash News/NTB
SPILLES INN: Mariska Hargitay (t.v.) og Julia Goldani Telles under innspillingen av episoden som angivelig har brukt Depp/Heard-rettsaken som inspirasjon. Foto: Jose Perez/Splash News/NTB Vis mer

Skiltene gjenspeiler hvordan situasjonen var for Heard og Depp, da de forlot rettsalen. Der supportere erklærte seg på enten «Team Amber» eller «Team Johnny».

Flere detaljer om historien er ennå ikke avslørt, men episoden blir å se i den 24. sesongen av «Law & Order» som kommer til høsten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer