Prins William, prinsesse Kate og prins Harry:

Returnerer: - Gruer seg

Kongelig ekspert mener prins William og prinsesse Kate «gruer» seg til prins Harrys Storbritannia-besøk.

ISFRONT: Det er ingen hemmelighet at stemningen ikke er på topp mellom disse fire. Foto: Chris Jackson/Pool Photo via AP/NTB.
ISFRONT: Det er ingen hemmelighet at stemningen ikke er på topp mellom disse fire. Foto: Chris Jackson/Pool Photo via AP/NTB. Vis mer
Publisert

I disse dager befinner prins Harry (38) seg i Europa, hvor han blant annet skal delta på Invictus Games i Düsseldorf. Torsdag befinner han seg i London, hvor han deltar på et veldedighetsarrangement.

Den siste tida har det blitt skrevet og spekulert vilt i om prinsen vil møte familien, nærmere sagt prins William (41) og kong Charles (74), i løpet av besøket.

Fredag fikk publikum seg en overraskelse da de så Meghan Markle og Prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Men om det er noe å gamble sparepengene sine på, er nok mer usikkert. Ifølge den kongelige eksperten Kinsey Schofield er sjansen for et møte lik null, skriver Page Six.

Schofield forklarer at prinseparet av Wales «gruer seg til besøket», av én spesiell grunn.

- Det er min forståelse at prinsen og prinsessen av Wales ikke har noe ønske om å møte Harry, med eller uten Meghan. Det er en alvorlig mangel på tillit, og de vil ikke at en eventuell samtale skal fortelles videre.

Schofield deler videre at William og Kate (41) mest sannsynlig ikke ønsker at Harrys tilstedeværelse skal ta fokuset vekk fra at det har gått ett år siden dronning Elizabeth gikk bort.

Prins Harry (38) og prins Andrew (63) hadde ikke ha noen formell rolle under kroningen lørdag 6. mai. Video: AP. Vis mer

- Spesielt siden det forventes at både William og Kate skal gå ut offentlig på årsdagen for dronningens bortgang. Harry vil uten tvil være en distraksjon og vil skape motstridende overskrifter som palasset ikke vil sette pris på, sier hun og fortsetter:

- Han får problemer hvis han dukker opp, og han får problemer hvis han ikke dukker opp. Det er et vanskelig sted å være i, men Harry ser ut til å prioritere veldedighet akkurat nå. Jeg er ikke overrasket.

Avslutningsvis tror hun at Harry kommer til å dra videre til Düsseldorf raskt, og derfor droppe familiesamlinga ved Balmoral i anledning ett årsdagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer