Carola Häggkvist:

Returnerer til «Skal vi danse»

Carola hadde febervaksine.

TILBAKE IGJEN: Carola Häggkvist og dansepartneren Tobias Karlsson kommer til å være til stede under lørdagens «Skal vi danse»-finale i Sverige. Foto: Jonas Ekstrmer / TT
TILBAKE IGJEN: Carola Häggkvist og dansepartneren Tobias Karlsson kommer til å være til stede under lørdagens «Skal vi danse»-finale i Sverige. Foto: Jonas Ekstrmer / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Carola Häggkvist (54) var denne våren å se i den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's Dance», som sendes på TV 4. I april ble det imidlertid klart at hun måtte trekke seg fra programmet grunnet sykdom.

Det bekreftet også programleder Petra Mede til TV 4 Nyheterna.

- Vi er utrolig lei oss for at dette skjer, men samtidig går helse og velvære alltid først. Beslutningen er tatt i samråd med hele produksjonen. Det er av medisinske grunner, så det er klokt å avbryte for at man skal kunne få det bra igjen, rett og slett, sa hun den gang.

Vender tilbake

Nå vender 54-åringen, som den siste tiden har vært plaget med feber etter å ha vaksinert seg, tilbake til «Skal vi danse», men ifølge svenske Aftonbladet kommer hun imidlertid ikke til å svinge seg på parketten.

Det bekrefter hun også selv på sin Instagram.

«Det blir ikke noen dans på meg og Tobias (Karlsson, 43, dansepartneren, journ.anm.), siden det ville ha medført trening gjennom uka», skriver hun.

I kjent stil returnerer samtlige dansepar til finaleprogrammet av «Let's dance» for å by på en siste dans. I lørdagens finale vil Carola i det minste være til stede, selv om hun ikke skal danse selv.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer