Dwayne Johnson:

Rev av elektrisk port for å rekke jobb

Dwayne «The Rock» Johnson kom seg ikke ut fra egen gårdsplass. Problemet tok han bokstavelig talt i egne hender.

<strong>SKAPER REAKSJONER:</strong> Dwayne Johnsons måtte rive av utgangsporten sin for å rekke jobb. Foto: Frank Masi/ AP/ NTB.
SKAPER REAKSJONER: Dwayne Johnsons måtte rive av utgangsporten sin for å rekke jobb. Foto: Frank Masi/ AP/ NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Dwayne Johnson (48) har siden starten av 2000-tallet gjort suksess i Hollywood. Gjennom filmer som «Fast & Furious», «Jumanji» og «Baywatch» har han sikret seg en enorm følgerskare, og det er ingen tvil hva det er som drar mest oppmerksomhet.

Rollene 48-åringen har spilt i har nemlig speilet hans karakteristiske utseende - høy mann med store muskler. For det er ikke uten grunn at fansen kjenner ham best under kallenavnet «The Rock». Han var nemlig wrestlingstjerne før han inntok Hollywood, og det er derfra navnet stammer.

SMITTET: Johnson bekrefter at han har vært gjennom den «svært tøffe» sykdommen. Video: @therock Vis mer

Til tross for at det er bortimot tjue år siden han la den karrieren på hylla, kan det se ut til at kraften fremdeles sitter i kroppen. Stjernas nye stunt har nemlig fått folk til å sperre opp øynene.

Rev av metallport

Nylig kunne Johnson nemlig fortelle til sine 198 millioner følgere på Instagram at han så seg nødt til å bruke fysisk kraft for å komme seg ut av egen eiendom. Filmstjerna skal ha vært seint ute til en innspilling, da den elektriske porten ikke åpnet seg slik den pleier.

Dermed tok han problemet bokstavelig talt i egne hender.

«Ikke mitt beste øyeblikk, men en mann må komme seg på jobb», skriver Johnson innledningsvis.

Deretter forklarer han at det på grunn av flere stormer har det skjedd et strømbrudd, noe som førte til at utgangsporten ikke ville åpnes. 48-åringen skal derfor ha forsøkt flere ting for å få åpnet porten, uten hell.

«Jeg ringte litt rundt for å se hvor raskt jeg kunne få en elektriker til stedet, men hadde ikke tid til å vente i 45 minutter. (...) Så jeg gjorde det jeg måtte gjøre. Jeg dyttet, trakk og rev av porten helt alene. Rev den fullstendig av murveggen, kappet stålhydraulikken og kastet den på gresset», forteller han.

Ikke til å tro

Da elektrikerne ankom eiendommen rundt en time seinere, ble de altså møtt med en avrevet metallport. De skal ifølge stjerna ha reagert med «vantro og redsel».

Heller ikke Johnsons Instagram-følgere virker å fatte og forstå hvordan det hele er mulig. I etterkant har han delt en video av at porten blir båret vekk, der det må to menn til for å flytte det som ser ut som en nok så tung port.

- Snakk om å være i karakter, har en kommentert under det første bildet, og sikter til Johnsons mange filmroller.

- Jeg gjetter at du ikke bare kunne hoppe over porten og få noen til å kjøre deg til jobb? Spør for en venn, skriver en annen.

Flere etterspør også video fra sikkerhetssystemet, og er tydelig nysgjerrig på hvordan stjerna klarte å rive av porten.

Hercules Trailer med The Rock Vis mer

Best betalt i Hollywood

Selv om det for vanlige folk ville vært dyrere å rive av porten enn å ikke møte på jobb en dagen, skal ikke det være noe problem for «Fast & Furious»-skuespilleren.

I sommer ble han nemlig for andre år på rad verdens best betalte mannlige skuespiller. Det kunne finansmagasinet Forbes melde.

Johnson tjente nemlig over 780 millioner kroner fra 1. juni 2019 til 1. juni 2020. Bare for den kommende Netflix-filmen «Red Notice» har Johnson håvet inn over 205 millioner kroner.

Dermed går det godt om dagen for Johnson, som for øvrig giftet seg for et år siden med den amerikanske sangeren Lauren Hashian (36). De har vært et par siden 2007, og har to barn sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer