Ric Ocasek (75) er død

Natt til mandag bekrefter politiet at frontfigur i The Cars, Ric Ocasek (75), ble funnet død i sitt hjem i New York søndag ettermiddag.

DØD: Rockestjerna Ric Ocasek (75) er død. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB Scanpix
DØD: Rockestjerna Ric Ocasek (75) er død. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag bekrefter politiet i New York at frontfiguren i bandet The Cars, Ric Ocasek (75), er død. Politiet rykket ut etter å ha mottatt en nødsamtale, hvorpå rockestjerna ble funnet død i sitt hjem på Manhattan.

Politiet mistenker ikke noe kriminelt, og opplyser at de vil avvente en obduksjonsrapport før de går ut med dødsårsaken.

Det skal ha vært hans tidligere kone, modellen Paulina Porizkova, som fant ham bevisstløs i leiligheten, melder Page Six.

Ocasek og Porizkova hadde vært gift i 28 år da de i fjor kunngjorde at de hadde gått hver til sitt. Paret møttes under innspillingen av musikkvideoen til hitlåten «Drive».

Hall of Fame

The Cars sto også bak hitlåten «Just What I Needed». I fjor ble det ikoniske bandet innlemmet i rockens Hall of Fame, ifølge AP.

I forbindelse med innlemmelsen, fortalte Ocasek til musikkmagasinet Rolling Stone at det føltes merkelig, siden perioden føltes som et helt liv.

- Det er en livstid. Jeg hadde tre familier i løpet av perioden. Det er som liv som går forbi. Millioner av mennesker, artister, skribenter, forretningsfolk og fans … Det er mye greier. Det har vært et innholdsrikt liv, det kan jeg si.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer