KAN VÆRE DOMINANT: Rihanna røper at hun selv kan være dominant når det kommer til menn. Foto: Stella Pictures
KAN VÆRE DOMINANT: Rihanna røper at hun selv kan være dominant når det kommer til menn. Foto: Stella PicturesVis mer

Rihanna: «Foretrekker dominante menn»

Avslører alt i manneblad.

(Dagbladet): Den barbadiske superstjerna Rihanna (24) kjent for sitt sexy image og legger ofte ut lettkledde bilder av seg selv på sosiale nettsteder som Twitter og Instagram.

Nå røper superstjerna at hun foretrekker dominante menn.

Kan være dominant Nylig stilte Rihanna opp på forsiden mannebladet GQ, kun iført skinnjakke. Til bladet avslører superstjerna at hun foretrekker at andre tar kontrollen når det kommer til forhold.

- Jeg liker å føle meg som en kvinne. Jeg må ha full kontroll i alle andre sider av mitt liv, så jeg føler at i jeg i et forhold ønsker å føle at jeg bare kan lene meg tilbake og la noen andre ta kontrollen, sier Rihanna, ifølge GQ og legger til:

- Jeg kan absolutt være dominant, men jeg foretrekker at...hvordan kan jeg si det uten at det blir sensurert?

- De ser et produkt Etter at hun ble introdusert for verden som popstjerneskuddet Rihanna i 2005, er hun nå, syv år senere, ute med sitt sjuende album «Unapologetic».

Det er ingen tvil om at 24-åringen håver inn penger på det hun gjør. De forrige albumene har solgt til over en million hver.

- Noen ganger når folk ser på meg ser de dollar. De ser siffer og de ser et produkt. Når jeg ser på meg selv ser jeg kunst, hvis jeg ikke hadde likt det jeg gjør, ville jeg kalt det slaveri, sier Rihanna.

På under ett år har den barbadiske popstjerna Rihanna (24) gjestet Norge hele tre ganger.

Hun holder ny konsert i Norge 25. juli neste år.