Rihanna og prins Harry testet seg for hiv sammen

Vil bli kvitt stigmaet. 

ENGASJERT: Rihanna og prins Harry gjennomførte begge en hiv-test denne uka. Målet er vise hvor enkelt det er for alle å sjekke seg. Foto: NTB Scanpix
ENGASJERT: Rihanna og prins Harry gjennomførte begge en hiv-test denne uka. Målet er vise hvor enkelt det er for alle å sjekke seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Torsdag var det duket for 50-årsjubileet for selvstendigheten på Barbados, der ingen ringere enn Rihanna avholdt konsert i Bridgetown.

I forbindelse med feiringa var også prins Harry på plass i hovedstaden.

I sommer skapte han overskrifter da han testet seg for hiv på direkten, og i forbindelse med verdens aids-dag 1. desember, benyttet prinsen nok en gang anledningen til å teste seg for hiv, ifølge The Guardian.

I motsetning til tidligere, var ikke prins Harry alene, da han denne gang overtalte Rihanna om å teste seg sammen med ham.

Havnet i sex-prat

Målet med initiativet er å hjelpe å bli kvitt stigmaet rundt diagnosen, og for å vise hvor enkelt det er for alle å sjekke seg.

Ifølge The Telegraph ble situasjonen lattermildt da prins Harry skulle gjennomføre testen, og kom i prat med den lokale hiv-rådgiveren Fabian Sargeant.

- En av mytene jeg har hørt er at kongelige ikke har sex, sa Sargeant, hvorpå prins Harry ga dette svaret i håp om å bytte tema:

- Og at kongelige har blått blod, da eller?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer