Rihannas S&M-lek forbudt i 11 land

- De så meg i «Umbrella». Jeg var splitter naken.

(Dagbladet): Popstjernen Rihanna (22) får ofte både ønsket og uønsket oppmerksomhet for forhold som handler om helt andre ting enn musikken hennes.

For bare to uker siden ble nye toppløsbilder av skjønnheten fra Barbados lekket på nettet. Det samme skjedde bare kort tid etter at hun ble utsatt for vold fra sin daværende kjæreste Chris Brown (21).

Forbudt i 11 land Likevel tyder mye på at artisten ikke er redd for å spille på sitt sexy image. Nylig lanserte hun videoen for singelen «S&M», og som tittelen på låta antyder, er innholdet i både sangteksten og selve videoen godt inspirert av sadomasochisme.

Det har ført til at videoen allerede er forbudt i 11 land, skriver den engelske avisa The Daily Mirror og en rekke andre internasjonale medier.

Radiokanalen BBC 1 nekter også å spille låta før klokka 19 på kvelden.

- Vi venter på en redigert versjon før vi bestemmer oss for om den vil bli spilt på dagtid, sier en talsperson for radiokanalen til MTV News.

Dominerer Perez Hilton Men hva er egentlig problemet som gjør videoen så vanskelig å svelge i så mange land?

Iført en kjole som ser ut som avispapir, med ord som «slut» («hore») påskrevet, blir Rihanna i videoen ufrivillig dratt inn i et hus av menn med såkalte gagballs i munnen.

Deretter blir hun pakket inn i plastikk og teipet fast til veggen, før hun synger «it feels so good bein' bad» («det føles så godt å være slem»).

Videre går hun luftetur med kjendisblogger Perez Hilton i bånd og på alle fire. Han er uniformskledd, og i en sekvens agerer han en hund som tisser på en brannhydrant.

- Var splitter naken Videoen er også merket sånn at brukerne på YouTube må verifisere at de er over 18 år for å få tilgang til videoen. TV-kanelen MTV har derimot bestemt at videoen er innenfor grensa, også på dagtid, skriver MTV News.

Dette er ikke første gang Rihanna er naken i en musikkvideo, noe hun også selv påpeker på Twitter.

«De så Umbrella. Der var jeg splitter naken,» skriver hun, med referanse til at fans under 18 kunne se videoen til den gamle hiten hennes.

FÅR OPPMERKSOMHET: Rihanna er flink til å skaffe seg overskrifter ved å ta det lille ekstra skrittet. Foto: Stella Pictures Vis mer