John Arne Riise:

Riise skal være med i «Mesternes mester»

- Han har alltid vært positiv til å være med.

- BLIR KONKURRENT: Ifølge Se og Hør skal John Arne Riise delta i den kommende sesongen av «Mesternes mester» på NRK. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
- BLIR KONKURRENT: Ifølge Se og Hør skal John Arne Riise delta i den kommende sesongen av «Mesternes mester» på NRK. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er snart klart for en ny sesong av den populære NRK-serien «Mesternes mester», der tidligere idrettshelter kjemper mot hverandre gjennom tøffe øvelser for å vinne ovennevnte tittel.

Innspillingen av seriens tiende sesong starter straks, og Se og Hør kunne i dag avsløre at blant andre John Arne Riise er blant de ti idrettsstjernene som skal være med i tv-konkurransen.

Fra informert hold får også Dagbladet bekreftet at tidligere fotballspiller John Arne Riise (37) er blant årets deltakere.

Riise kunngjorde i mars i fjor at han atter en gang skulle legge opp, etter å ha trukket seg fra landslaget.

- Positiv

John Arne Riises manager Erland Bakke vil overfor Dagbladet verken bekrefte eller avkrefte om fotballhelten er en av årets «Mesternes mester»-deltakere. Men han legger imidlertid ikke skjul på at Riise er stor fan av tv-serien.

- John Arne har vært en trofast seer i flere sesonger, og har alltid vært positiv til å være med. Men på grunn av mange andre oppdrag har det ikke vært mulig å tilrettelegge for akkurat dette, sier Bakke til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer