John Arne Riise:

Riise skal være med i «Mesternes mester»

- Han har alltid vært positiv til å være med.

- BLIR KONKURRENT: Ifølge Se og Hør skal John Arne Riise delta i den kommende sesongen av «Mesternes mester» på NRK. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
- BLIR KONKURRENT: Ifølge Se og Hør skal John Arne Riise delta i den kommende sesongen av «Mesternes mester» på NRK. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er snart klart for en ny sesong av den populære NRK-serien «Mesternes mester», der tidligere idrettshelter kjemper mot hverandre gjennom tøffe øvelser for å vinne ovennevnte tittel.

Innspillingen av seriens tiende sesong starter straks, og Se og Hør kunne i dag avsløre at blant andre John Arne Riise er blant de ti idrettsstjernene som skal være med i tv-konkurransen.

Fra informert hold får også Dagbladet bekreftet at tidligere fotballspiller John Arne Riise (37) er blant årets deltakere.

Riise kunngjorde i mars i fjor at han atter en gang skulle legge opp, etter å ha trukket seg fra landslaget.

- Positiv

John Arne Riises manager Erland Bakke vil overfor Dagbladet verken bekrefte eller avkrefte om fotballhelten er en av årets «Mesternes mester»-deltakere. Men han legger imidlertid ikke skjul på at Riise er stor fan av tv-serien.

- John Arne har vært en trofast seer i flere sesonger, og har alltid vært positiv til å være med. Men på grunn av mange andre oppdrag har det ikke vært mulig å tilrettelegge for akkurat dette, sier Bakke til Dagbladet.

Så seint som i vår var John Arne Riise å se på tv-skjermen, som deltaker i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Han valgte derimot å trekke seg ut fra konkurransen, fordi han savnet kona Louise Angelica og barna.

HER GÅR DET GALT: «Mesternes mester»-deltakerne var bare noen kilometer fra mål da sykkelhjulene traff hverandre i stor fart. Både eksalpinist Odd Sørli (62) og kickbokser Tonje Sørlie (35) blir kastet av sykkelen. Video: NRK Vis mer

Vil ikke kommentere

Om hvorvidt Riise skal være med i den kommende sesongen eller ikke, ønsker ikke NRK å kommentere.

De vil heller ikke si noe om når de offentliggjør hvem som skal være med i neste sesong.

- NRK har ingen kommentar til det, sier Helene Amlie, pressekontakt i NRK.

Stor suksess

Forrige sesong av «Mesternes mester» ble en knallsuksess for NRK, da de for niende gang sendte ti tidligere idrettshelter til varmere strøk.

Den gang var det den tidligere håndballspilleren Gro Hammerseng Edin som stakk av med seieren, og skapte historie som den første kvinnelige vinneren i Mesternes mester.

- Det er veldig gøy. Det er nesten litt «corny» å bli så glad for å vinne en lek, men nå har vi vært her veldig lenge, med mange, harde fysiske konkurranser, så det kjennes veldig bra, sa hun til Dagbladet den gang.

Også håndballspillerens kone var svært begeistret over seieren.

- Jeg fikk helt gåsehud. Gro har virkelig kjempet og hatt sine opp- og nedturer under «Mesternes»-oppholdet. Samtidig vet jeg hva som bor i henne - hun har en enorm vinnerskalle, uttalte Anja Hammerseng-Edin til Dagbladet den gang.

Tidligere vinnere av serien er Dag Otto Lauritzen, Daniel Franck, Finn Christian Jagge, Tor-Arne Hetland, Marco Elsafadi, Alexander Hetland, Thor Hushovd og Anders Jacobsen.

FEIRING: Hemmeligheten om hvem som stakk av med seieren under årets sesong av «Mesternes Mester» har kommet ut. Hør takketalen til den første kvinnelige vinneren i programmet, Gro Hammerseng-Edin, her. Video: Emilie Rydning Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer