John Arne og Louise Angelica Riise:

Riises kone legger ned interiørbutikken. Røper flytteplaner

John Arne og Louise Angelica Riise forlater Ålesund.

LEGGER NED BUTIKKEN: Louise Angelica Riise og svigerinnen Lena Riise legger ned interiørbutikken Savai Design i Ålesund. Foto: NTB Scanpix.
LEGGER NED BUTIKKEN: Louise Angelica Riise og svigerinnen Lena Riise legger ned interiørbutikken Savai Design i Ålesund. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I flere år har det vært fotballproff John Arne Riises (37) karriere som har styrt hvor han og kona Louise Angelica (27) har hatt sitt tilhold.

Paret har flyttet mellom London, Oslo og India, før de i 2016 valgte å flytte til Riises egen hjemby, Ålesund.

Etter at John Arne la fotballskoene på hylla og forsøkte livet som fotballagent, har kona fått sjansen til å følge egne drømmer.

Flytter fra Ålesund

27-åringen har den siste tida vært travelt opptatt med driften av sin egen interiørbutikk Savai Design, som hun har drevet sammen med svigerinnen Lena Riise. Tv-kameraer fulgte for øvrig oppstartsfasen, i TV 2-serien «Bloggerne».

Nå er det imidlertid kroken på døra for butikken, og årsaken er at ekteparet nå har planer om å flytte fra Ålesund. Det bekrefter Louise Angelica selv til Dagbladet.

- Vi har hatt det kjempegøy og lært utrolig mye på kort tid. Jeg har stor respekt for alle de som starter noe for seg selv og forstår nå hvor utrolig mye arbeid som må gjøres, forteller hun.

Saken fortsetter under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer