Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Isabelle Kristine Ringnes

Ringnes ble overrasket i skiløypa: - «Nå kødder du med meg?»

Isabelle Kristine Ringnes sa ja.

FORLOVET: Isabelle Kristine Ringnes forlovet seg på skitur lørdag. Dét hadde hun ikke sett komme, sier hun til Dagbladet. Foto: Privat
FORLOVET: Isabelle Kristine Ringnes forlovet seg på skitur lørdag. Dét hadde hun ikke sett komme, sier hun til Dagbladet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lykken smiler for Isabelle Kristine Ringnes (30). Hun har i flere år vært en offentlig person som både foredragsholder, leder av teknologinettverket Tenk og som medgründer i Hun spanderer. Hun er datter av eiendomsmilliardær Christian Ringnes, så det er ingen tvil om at forretningsinstinktet til faren har smittet over.

På privat plan går også livet på skinner om dagen for entreprenøren. Hun har vært med Nimbus-direktør Bjørn Erik Ihlen (36) siden sommeren 2017, som hun tidvis har lagt ut bilder av i sosiale medier.

Lørdag tok de to forholdet videre til det neste steget. På Instagram avslørte Ringnes nemlig at de to skal gifte seg.

Forlovet i løypa

- Vi er forlovet! Du vant kappløpet, men tapet betyr at jeg vant mitt livs store kjærlighet. Jeg er så gira og glad for å gå inn i dette nye kapittelet med deg, Bjørnepus, skriver hun på Instagram.

Frieriet skjedde i skiløypa på Norefjell. Ringen, som for øvrig er fra den anerkjente produsenten Tiffany & Co, vises stolt fram på bildene 30-åringen har lagt ut, som har fått over 1500 likerklikk - blant annet fra Elle-sjef Signy Fardal og Ferd-arving Katharina Andresen.

Til Dagbladet forteller Ringnes følgende om den romantiske hendelsen. Frieriet fant sted like ved hytta. Egentlig trodde hun at de bare skulle nyte en Kvikk Lunsj under en pause, men Ihlen hadde helt andre planer.

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk, forteller Ringnes til Dagbladet.

Hennes første reaksjon var å svare: «Nei, nå kødder du med meg?». Etter å ha fått summet seg litt, skjønte hun derimot at dette var ekte og at svaret hennes selvsagt var ja.

- Er bryllupsplanleggingen allerede igangsatt?

- Nei, vi har ikke begynt med noen formell planlegging enda, vi har ikke rukket stort på to dager. Men vi har noen tanker om hvordan vi ønsker at det skal bli, men selve bryllupet blir nok ikke før tidligst sommeren eller høsten 2020, forteller hun.

Chip under huden

Isabelle Kristine Ringnes har i en rekke år sittet i førersetet for teknologi og framdrift i Norge, blant annet gjennom selskapet Tenk. Hun har dessuten også vært med å starte opp selskapet Hun Spanderer.

Hun har en uttalt forkjærlighet for teknologi, og er blant annet blitt kåret til «Inspiring Fifty Women in Tech». Hun har også vært på lista over de 100 mest innflytelsesrike nordiske menneskene fra teknologibransjen.

Blant annet har hun fått en chip plassert under huden på sin venstre hånd, noe hun fortalte i et intervju med Dagbladet Magasinet i fjor. Den ble plassert under huden på en konferanse i Stockholm i 2017, og intensjonen er at denne chipen en gang i framtida skal kunne brukes til å åpne døra hjemme eller å fungere som nøkkelkort på treningssenteret.

- Snart vil vi kunne lese helsedata i sanntid og få vite når vi bør oppsøke lege. Effekten av kunstig intelligens i kombinasjon med bioteknologi vil kunne forutsi våre behov, og når chipene blir sikrere og mer kraftfulle tror jeg de vil brukes av stadig flere mennesker, sa hun til Dagbladet.

I samme intervju fortalte Ringnes at flere teknologiselskap har støttet prosjektene hennes økonomisk. Det er altså ikke hennes berømte far som bidrar med midler fra sin pengesekk. Ofte kan hun merke at folk dømmer henne på grunn av familieforbindelsen.

- Jeg har merket at noen dømmer meg, og fått inntrykk av at noen synes jeg er lat eller bortskjemt. Men alt jeg kan gjøre er å vise hva jeg brenner for. The proof is in the pudding, som britene sier, sa hun, og understreket at familien har støttet hennes karrierevalg hele veien.

- Han sier det samme til meg som til mine søsken: «Jeg har funnet min vei. Nå må dere finne deres». Han har bestandig vært utrolig støttende og heiet på meg. Jeg er heldig som er født i den familien jeg er.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!