Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Isabelle Ringnes:

Ringnes' formue vokste med 150 millioner

- Ikke noe aktivt forhold til hvordan det går med formuen.

BLE RIKERE: Isabelle Ringnes, her fotografert med forloveden Bjørn Erik Ihlen tidligere i høst, hadde et godt år økonomisk i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE RIKERE: Isabelle Ringnes, her fotografert med forloveden Bjørn Erik Ihlen tidligere i høst, hadde et godt år økonomisk i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Lykken smiler for Isabelle Kristine Ringnes (31). Hun har i flere år vært en offentlig person som både foredragsholder, leder av teknologinettverket Tenk og som medgründer i Hun spanderer.

Hun er datter av kunstsamler og forretningsmilliardær Christian Ringnes, så det er ingen tvil om at forretningsinstinktet til faren har smittet over.

Nylig forlovet hun seg med kjæresten Bjørn Erik Ihlen, noe hun bekreftet overfor Dagbladet den gang.

Selv om 31-åringen jobber hardt for etablere sin egen karriere, kommer hun ikke unna det faktum at faren hennes er en av landets rikeste. Sånt gir utslag på skattelistene, som slippes morgenen den 5. november.

Formuehopp

Dagens Næringsliv har derimot, som alltid, skaffet seg noen smakebiter på forhånd. Avisa kan melde om at Ringnes' formue nå har vokst med elleville 129 prosent - fra 157,2 millioner i 2017 til 360 millioner i fjor.

I tillegg tjente hun rundt 900 000 kroner, som medførte at hun skattet totalt 4,2 millioner kroner i fjor. Christian Ringnes har, ifølge DN, et holdingselskap sammen med sine tre barn. Det er ikke tatt ut noe utbytte fra dette de siste åra, som kan forklare den økte formuen.

Det store formuehoppet har hun følgende kommentar til overfor avisa:

- Jeg er opptatt av å bygge min egen posisjon og utrette positive ting fra min egen plattform, og har derfor ikke noe aktivt forhold til hvordan det går med den delen av formuen som min far forvalter, forklarer 31-åringen.

Utover det ønsker hun ikke å kommentere saken noe ytterligere.

Se dette innlegget på Instagram

Once upon a time in Hollywood. 😂

Et innlegg delt av Isabelle Kristine Ringnes (@isabelle.ringnes)

Chip under huden

Isabelle Kristine Ringnes har i en rekke år sittet i førersetet for teknologi og framdrift i Norge, blant annet gjennom selskapet Tenk. Hun har dessuten også vært med å starte opp selskapet Hun Spanderer.

Hun har en uttalt forkjærlighet for teknologi, og er blant annet blitt kåret til «Inspiring Fifty Women in Tech». Hun har også vært på lista over de 100 mest innflytelsesrike nordiske menneskene fra teknologibransjen.

Blant annet har hun fått en chip plassert under huden på sin venstre hånd, noe hun fortalte i et intervju med Dagbladet Magasinet i fjor. Den ble plassert under huden på en konferanse i Stockholm i 2017, og intensjonen er at denne chipen en gang i framtida skal kunne brukes til å åpne døra hjemme eller å fungere som nøkkelkort på treningssenteret.

I samme intervju fortalte Ringnes at flere teknologiselskap har støttet prosjektene hennes økonomisk. Det er altså ikke hennes berømte far som bidrar med midler fra sin pengesekk. Ofte kan hun merke at folk dømmer henne på grunn av familieforbindelsen.

SKJERFENTUSIAST: Christian Ringnes forteller at han alltid har på seg skjef, til og med når han sover. Video: TV2 Vis mer

- Jeg har merket at noen dømmer meg, og fått inntrykk av at noen synes jeg er lat eller bortskjemt. Men alt jeg kan gjøre er å vise hva jeg brenner for. The proof is in the pudding, som britene sier, sa hun, og understreket at familien har støttet hennes karrierevalg hele veien.

- Han sier det samme til meg som til mine søsken: «Jeg har funnet min vei. Nå må dere finne deres». Han har bestandig vært utrolig støttende og heiet på meg. Jeg er heldig som er født i den familien jeg er.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media