Mila Kunis og Ashton Kutcher:

Ringt av presidenten

Ukrainskfødte Mila Kunis og ektemannen Ashton Kutcher har samlet inn nærmere 35 millioner dollar til ukrainske flyktninger.

UKRAINSK: Mila Kunis flyttet fra Ukraina til USA som barn. Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP/NTB
UKRAINSK: Mila Kunis flyttet fra Ukraina til USA som barn. Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden brøt den ukrainskfødte hollywoodstjerna Mila Kunis (38) tausheten om situasjonen i hjemlandet. Sammen med ektemannen Ashton Kutcher (44) oppfordret hun fansen til å hjelpe ukrainske flyktninger i en Instagram-video.

Kunis, født Milena Markovna Kunis, ble født i Chernivsti i Ukraina i 1983, men flyttet til USA med familien i 1991.

- Jeg har alltid identifisert meg som amerikansk, en stolt amerikaner. Jeg elsker alt som dette landet har gjort for meg og familien min, men jeg har aldri vært stoltere av å være ukrainsk enn det jeg er i dag, fortalte hun i videoen.

Stjerneparet forklarte videre at de hadde opprettet en pengeinnsamling på GoFundMe, med et mål om å samle inn 30 millioner dollar til ukrainske flyktninger.

De uttalte også at de skal matche opptil tre millioner dollar i donasjoner. Ifølge Independent har paret nå samlet inn nærmere 35 millioner dollar.

- De inspirerer verden

Kutcher og Kunis mottar ikke bare ros fra fansen.

Nå har Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, gitt skryt til stjerneparet for å ha samlet inn flere millioner for å hjelpe ukrainske flyktninger, skriver Huffpost.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer