«Hver gang vi møtes»:

Ringte mamma: - Nå dør jeg

En åpenhjertig Emma Steinbakken forteller om den skremmende hendelsen.

ÅPENHJERTIG: Flere som opplever suksess, får også smake på medaljens bakside. Det gjelder også Emma Steinbakken. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2.
ÅPENHJERTIG: Flere som opplever suksess, får også smake på medaljens bakside. Det gjelder også Emma Steinbakken. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne vinteren får vi følge syv kjente og kjære norske artister i TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes», hvor artistene gjør tolkninger av hverandres låter.

Flere av årets låter har allerede rukket å toppe listene, deriblant Emma Steinbakkens (19) tolkning av Bjørn Eidsvågs (68) låt «Floden».

Denne lørdagen er det Steinbakken selv som skal hylles.

I kjent stil er det imidlertid ikke bare låthyllestene som får oppmerksomhet i programmet. Det er også kjent som en aldri så liten «gråtefest», da det ofte dukker opp vonde eller såre historier fra fortiden.

Det gjelder også for 19-åringen, som denne lørdagen åpner seg om et angstanfall.

- Ikke noe gøy

Steinbakken har gjort det stort helt siden hun debuterte som artist i tidlig tenårene. Blant annet fikk hun stor suksess med en cover av Hellbillies-låten «Jeg glemmer deg aldri» for NRK-serien «Rådebank».

I programmet kommer det frem at det var tilfeldig at det var nettopp hun som fikk synge låten. Da den klatret seg til toppen av spillelistene, fikk hun også en kraftigere reaksjon enn ventet.

19-åringen forteller at hun satt i fellesarealet på skolen med venner, da låten plutselig lå på førsteplass på hitlistene. Det førte også til at hun ble nedringt av mediene for en kommentar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.