Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ringte og kjeftet på kjæresten

- Jeg kunne brent ned kjøkkenet.

(Dagbladet): Ben Adams (31) har nok en gang klart å lure seg inn i et norsk realityprogram. Etter en suksess på danseparketten i Nydalen i fjor, skal han nå bake kaker i TVNorges nye program «Kakekrigen».

Hver uke skal fem bakeamatører konkurrere om å bli den beste bakeren. Så trekkes det en ukesvinner som går videre til en finale.

Kaketrøbbel I kveldens sesongpremiere ser vi den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren Ben Adams lage litt av et søl. Han følger oppskriften til sin norske modellkjæreste Sara Skjoldnes, noe som ikke går helt etter planen.

- Den kaken var faktisk den mest vellykkede av dem alle. Jeg hadde bare oppskriften, og hadde hverken smakt på kaka eller sett bilde av den før jeg lagde den, sier Adams.   

Kaken var en av fire som Adams lager i løpet av uken i «Kakekrigen». Og det er ikke til å stikke under en stol at ferdighetene hans ikke er helt på topp.

MED FORKLE PÅ: Ben har aldri bakt en kake før, og denne uken skal han bake fire. Foto: TV Norge.
MED FORKLE PÅ: Ben har aldri bakt en kake før, og denne uken skal han bake fire. Foto: TV Norge. Vis mer

- Jeg kunne brent ned kjøkkenet, så dårlig er jeg, sier Adams til Dagbladet.

• Se video av det spesielle kakeresultatet øverst i saken.

Bakejomfru - Jeg har aldri bakt en kake i mitt liv, men det var veldig gøy å være med i programmet. Men jeg hadde aldri blitt med på det igjen, forteller han.  

Ben ble for alvor kjent gjennom det engelsk-norske boybandet A1, og har de siste årene tilbrakt mye tid i Norge. Og selv om han ikke hadde noe bakeerfaring - takket han ja til å være med, uten å vite hva det dreide seg om.

- Jeg skjønte ikke helt hva programmet gikk ut på før de ringte meg og spurte om jeg kunne sende over noen oppskrifter. Jeg har jo ingen oppskrifter, sier Adams og ler. 

«Kakekrigen» fikk terningkast tre av Dagbladet.

Norgesvenn Utenom boyband-suksessen ble Adams et kjent ansikt for mange, da han i fjor vant norges hjerter under TV-suksessen «Skal vi danse». Han og dansepartner Tone Jacobsen ble nummer to etter Hanne Sørvaag og Egor Filipenko.

BAKE-BEN: Ben Adams kriger mot sine manglende bakekunnskaper i TV Norges «Kakekrigen». Foto: TV Norge.
BAKE-BEN: Ben Adams kriger mot sine manglende bakekunnskaper i TV Norges «Kakekrigen». Foto: TV Norge. Vis mer

- Jeg er kanskje en god danser, men jeg er en elendig kokk, sier Adams og fortsetter:
   
- «Skal vi danse» er noe av det beste jeg har gjort. Jeg har dessverre ikke fått sett så mye av årets sesong, men jeg vil gjerne komme til Norge å se en episode før sesongen er over.

A1-comeback Det er ikke bare baking Adams er aktuel med for tida. Til Dagbladet bekrefter han at det nok en gang vil bli et A1-comeback i januar.

- Vi signerte de siste papirene forrige uke, så nå skal vi bare gjøre oss ferdig med de tingene vil holder på med, så vi er klare til januar, sier Adams.

I tillegg har han og den norske kjæresten akkurat kjøpt seg hus i London, som de har brukt høsten på å pusse opp.

- Hører vi kirkeklokker i nærmeste fremtid?

SAMBOERE: Ben og hans norske modellkjæreste Sara Skjoldnes har brukt høsten på å pusse opp sitt nye hus i London. Se Ben lage hennes kakeoppskrift øverst i artikkelen.  Foto: Stella Pictures.
SAMBOERE: Ben og hans norske modellkjæreste Sara Skjoldnes har brukt høsten på å pusse opp sitt nye hus i London. Se Ben lage hennes kakeoppskrift øverst i artikkelen. Foto: Stella Pictures. Vis mer

- Nei, vi er altfor unge til å gifte oss, jeg vet ikke når det blir, sier Adams.

NUMMER TO: Ben Adams fikk andreplass i fjorårets sesong av «Skal vi danse». Her danser han og Tone Jacobsen en Harry Potter-dans. Foto: Stella Pictures.
NUMMER TO: Ben Adams fikk andreplass i fjorårets sesong av «Skal vi danse». Her danser han og Tone Jacobsen en Harry Potter-dans. Foto: Stella Pictures. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media