Vietnamesisk modell:

Risikerer å bli bøtelagt for lettkledd Cannes-kjole

Risikerer bøter for dristig kjolevalg under filmfestivalen i Cannes.

VÅGAL KJOLE: Den vietnamesiske modellen Ngoc Trinh (29) dukket opp med en kjole som hadde overlatt lite til fantasien. Nå risikerer hun bøter. Foto: NTB Scanpix
VÅGAL KJOLE: Den vietnamesiske modellen Ngoc Trinh (29) dukket opp med en kjole som hadde overlatt lite til fantasien. Nå risikerer hun bøter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mai gikk den tradisjonsriske og prestisjetunge filmfestivalen i Cannes nok en gang av stabelen. Filmstjerner og berømtheter fra hele verden var samlet i den franske byen for å kaste glans over både små og store filmer.

Den internasjonale festivalen er også en glimrende anledning for å vise frem svindyre designernantrekk, og mange kjendiser tar til den røde løperen med vågale kjolevalg.

Det gjorde også den vietnamesiske modellen Ngoc Trinh (29) på den 72. filmfestivalen i mai i år. Den unge modellen og designeren strålte på den røde løperen i en dristig, glitrende kjole - men kjolevalget falt på langt nær i god jord hos alle.

Myndighetene i hjemlandet hennes, Vietnam, mener nemlig at kjolen var så avslørende og lite tildekkende at hun nå risikerer å bli bøtelagt for å gått med den.

Det skriver New York Post.

Får bøter

I Vietnam er det straffbart å ikke dekke seg tilstrekkelig til i offentligheten, og dersom man ikke klarer å etterfølge det - vil man risikere å bli bøtelagt.

Dermed risikerer den 29 år gamle modellen å måtte punge ut for å ha brukt kjolen som så vidt dekket hennes edlere deler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer