Stina Bakken:

Risikerer operasjon etter voldshendelse

- Det har vært fryktelig tøft.

UTSATT FOR VOLD: I august ble toppblogger Stina Bakken slått til av en fremmed mann på stranden i Sandefjord, midt på høylys dag. I ettertid har hun slitt med smerter i både nakke og kjeve, og nå risikerer hun å måtte gjennomgå en kjeveoperasjon som følge av slaget hun ble påført. Foto: Privat
UTSATT FOR VOLD: I august ble toppblogger Stina Bakken slått til av en fremmed mann på stranden i Sandefjord, midt på høylys dag. I ettertid har hun slitt med smerter i både nakke og kjeve, og nå risikerer hun å måtte gjennomgå en kjeveoperasjon som følge av slaget hun ble påført. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av august ble toppblogger og kommende «Farmen kjendis»-deltaker Stina Marie Bakken (26) utsatt for en voldshendelse på stranda i Sandefjord.

Hendelsen skjedde da hun var på tur med hunden sin på Skjellvika i hvalfangstbyen. Hunden skvatt da en mann kom gående bortover brygga hvor de satt, og begynte å bjeffe. Ifølge bloggeren fikk dette mannen til å reagere, og han skal ha ropt at Bakken måtte få kontroll på hunden sin, som for øvrig var i bånd.

26-åringen skal ha bedt mannen om å gå videre, før han slo henne i kjeven med all sin kraft. Hendelsen gjorde at Bakken ble sendt til sykehus, hvor hun fikk påvist hjernerystelse.

Nesten tre måneder etter, har ikke smertene hun sliter med i kjeven gitt seg. Nå risikerer toppbloggeren kjeveoperasjon etter voldshendelsen.

- Sliter med å åpne munnen

Det er i et blogginnlegg at Bakken forteller om smertene hun fortsatt sliter med etter den skremmende augustdagen.

- Kjeven min har vært veldig ille. Jeg har ikke kunnet tygge på den siden av munnen han slo til, og jeg kan så vidt åpne munnen, skriver hun i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer