«Ex on the Beach»:

Risikerte å bryte loven - uten å vite det

- Fikk ingen informasjon.

HARDT LIV: Det er spesielt én deltaker i «Ex on the Beach» som får det ekstra vondt på stranden når to ekser kommer samtidig. Klipp: Thea Hope. Video: Kine Falch/Dplay/Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Ex on the Beach» kan sies å være drøyere enn den første. Overskrifter om gruppeonani og sexkrangling har allerede preget mediene, og denne uka skjedde det noe som trolig kommer til å skape enda flere overskrifter framover

I torsdagens episode fikk Andreas Østerøy (23), seriens første homofile deltaker, inn hele to ekser.

Østerøy var allerede før innspilling klar på at han ønsket å ha sex på tv, men fram til nå har utvalget for hans del vært lite i villaen. Det har endret seg betraktelig nå.

Hans to ekser har begge vært involvert med Østerøy på et tidspunkt, som i realityseriens kontekst gjør dem til ekser. Begge forteller til kameraet at de har lyst på ham, noe som i prinsippet kan skape god og dramatisk tv.

Et element seerne imidlertid ikke blir opplyst om, er at sex mellom to av samme kjønn på sett og vis er forbudt på Mauritius - der serien er spilt inn. Ifølge UD er ikke homofili forbudt på den tropiske øya sør for Madagaskar, men sodomi er ulovlig.

Strafferamme på fem år

Sodomi er et ord som hovedsakelig brukes om seksuell omgang med dyr, noe som for øvrig er kriminalisert i store deler av verden, men det kan også omfatte seksuell omgang mellom personer av samme kjønn og/eller anal- og oralsex generelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer