«Sommerkjappis»:

Risikerte fengsel: - Grusomt

Artisten er mer enn klar for sommer. Da er det også deilig å mimre tilbake til tidligere somre.

SOMMERMINNER: Tone Damli forteller om sine beste og verste ferieminner i Se og Hørs nye spalte. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SOMMERMINNER: Tone Damli forteller om sine beste og verste ferieminner i Se og Hørs nye spalte. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom denne sommeren skal Dagbladets kjendisredaksjon ta en prat med kjente og kjære kjendiser i spalten «Sommerkjappis», hvor de svarer på spørsmål om alt fra verste ferieminner til økonomi.

Blant disse finner vi artist Tone Damli (35), som er mer enn klar for sommerferie, sammen med samboeren Markus Foss (40) og barna Billie og Marlon.

Spontan sjel

- Hva skal du i sommer, og hvorfor?

- Det eneste jeg vet er at jeg skal til Dyreparken i Kristiansand. Se på Kaptein Sabeltann. Jeg har en liten fan hjemme, så der er det skip o'hoi og en garde. Man blir jo litt fan selv også, for vi ser på det hver eneste dag, flirer artisten, og legger trykk på hver.

- Utenom det skal vi nok en liten tur til utlandet, men jeg er litt glad i å være spontan. Det skal sies at det sikkert hadde vært deilig å legge litt planer også, men jeg er veldig dårlig på det. Akkurat nå er jeg litt «Tårnfrid» - det går ei kule varmt.

Risikerte fengsel

- Hva er ditt beste og verste ferieminne?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer