Angelina Jordan:

Rival: Høres ut som en mann og kvinne

14-åringen hylles verden over for stemmen sin. Hun er en av favorittene i «America's Got Talent: Champions», men det er slettes ikke ingen lettvektere hun går opp imot.

FAVORITT: Norske Angelina Jordan er storfavoritt i «America's Got Talent: Champions», men det er slettes ikke ingen lettvektere hun går opp imot. Video: NBC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble finaleepisoden av «America's Got Talent: The Champions» sendt, og neste uke blir vinneren kåret.

At en nordmann kniver i konkurransen mot internasjonale stortalenter er ikke hverdagskost, og fingre krysses landet rundt for at Angelina Jordan (14) skal gå helt til topps i den populære talentkonkurransen.

Hennes vakre og modne stemme til tross - det er ni talentfulle konkurrenter hun møtte i mandagens finaleepisode. Om hun var den som i størst grad overbeviste superfansen (en gruppe stemmegivere fra alle 50 stater i USA journ.anm.), blir altså først klart på 17. februar.

Konkurransen er derimot knallhard. Dette er de andre 14-åringen har knivet mot:

Marcelito Pomoy

Den filippinske 35-åringen har et meget spesielt talent - han opererer nemlig med to helt ulike stemmer. Det er mange som har latt seg sjokkere over at det er én mann som står bak «duettene» i «America's Got Talent», for det høres ut som både en mann og en kvinne.

Dommerne ble jaget opp i ekstase av sine respektive stoler under «The Prayer», hvor Pomoy synger både Céline Dion og Andrea Bocello sine deler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer