Cole Sprouse:

«Riverdale»-stjerna arrestert

Cole Sprouse tok del i en av de mange demonstrasjonene i USA.

ARRESTERT: Cole Sprouse ble i helga arrestert under en fredelig demonstrasjon i Santa Monica. Nå forteller han om hendelsen. Her sammen med «Riverdale»-kollega Lili Reinhart i mai. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Cole Sprouse ble i helga arrestert under en fredelig demonstrasjon i Santa Monica. Nå forteller han om hendelsen. Her sammen med «Riverdale»-kollega Lili Reinhart i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har flere deler av USA vært preget av voldelige demonstrasjoner. Opptøyene startet som følge av at afroamerikanske George Floyd døde etter å ha blitt pågrepet av politiet for ei drøy uke siden.

Store folkemengder tar til gatene, og flere har blitt arrestert, også de fredfulle demonstrantene.

Blant dem «Riverdale»-stjerna Cole Sprouse (27), som åpner opp om arrestasjonen i sosiale medier, men som påpeker at dette ikke handler om ham.

«En gruppe fredfulle demonstranter, inkludert meg selv, ble arrestert i går i Santa Monica. Så før den glupske horden av media bestemmer seg for på en eller annen måte å snu dette til å handle om meg, er det behov for å snakke om omstendighetene. Svarte liv er verdifulle. Fred, opptøyer og plyndring er en legitim form for protest», skriver han på Instagram.

- Må stå sammen

Videre beskriver den 27 år gamle skuespilleren hvordan han ble arrestert, og hvordan han fikk et valg om å forlate demonstrasjonen, eller bli arrestert.

Sprouse hevder han valgte å trekke seg tilbake, men at da han gikk var han blant dem som ble stoppet av andre politifolk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer