KJ Apa:

«Riverdale»-stjerna ble pappa

KJ Apa, best kjent for sin rolle i Netflix-serien «Riverdale», har blitt pappa for første gang.

GLADNYHET: KJ Apa og kjæresten Clara Berry har fått sitt første barn sammen. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
GLADNYHET: KJ Apa og kjæresten Clara Berry har fått sitt første barn sammen. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I mai fikk «Riverdale»-fansen seg en hyggelig overraskelse, da Keneti James Fitzgerald Apa (24), best kjent som KJ Apa, kunne avsløre at kjæresten ventet barn.

Nyheten delte skuespilleren først på sin Instagram-konto, der man så et bilde av ham sammen med kjæresten Clara Berry (27) ligge på sofaen, hvor Berry viste fram det som liknet en babymage.

Paret bekreftet graviditeten ytterligere på hennes Instagram-konto, da hun selv delte flere bilder av seg selv mens hun viste fram magen. I kommentarfeltet skrev KJ Apa «Hun er gravid», hvorpå Berry svarte «Vi er», etterfulgt av et rødt hjerte, ifølge People.

Nå skal paret ha blitt foreldre.

«To menn i livet mitt»

Det er den nybakte mora selv som deler den gledelige nyheten. Det gjør hun i kjent stil med et bilde på Instagram. Bildet viser to små barnehender, som overlapper det som ser ut til å være Berrys hånd.

I bildeteksten kommer det fram at Hollywood-paret 23. september fikk en sønn, som de har gitt navnet Sasha Vai Keneti Apa.

«Han er en perfekt perfeksjon. Jeg er den heldigste som nå har to menn i livet mitt, til å fylle hjertet med denne kosmiske gigantiske enorme kjærligheten», skriver hun, etterfulgt at et hjerte og en flamme-emoji.

Kommentarfeltet flommer over av gratulasjoner til de nybakte foreldrene, blant andre fra KJ Apas «Riverdale»-kolleger.

Camila Mendes (27) skriver følgende:

«For et nydelig navn. Gratulerer Clara!»

«Rivers nye bestevenn», har Vanessa Morgan (29) kommentert, og sikter til sønnen River, som hun ønsket velkommen til verden tidligere i år.

Delte nakenbilde

KJ Apa og Clara Berry sparket i gang romanseryktene høsten 2020, etter av førstnevnte delte flere bilder av en naken kvinne, som blant annet lå på magen på en murkant.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Kvinnen viste seg raskt å være modellen Clara Berry, og kjærligheten ble på mange måter bekreftet da hun la igjen en kommentar under bildene.

«JTM», skal hun ha skrevet ifølge People, som er forkortelse for de franske ordene «Je t'aime», oversatt til «Jeg elsker deg». Berry er opprinnelig fransk.

Paret har siden holdt sammen, og deler hyppig bilder av hverandre i sosiale medier.

Skilt etter babynyhet

Apa er imidlertid ikke den eneste «Riverdale»-stjerna som har rukket å få barn mellom slaga. I juli 2020 ble det nemlig kjent at også Vanessa Morgan var gravid, med ektemannen Michael Kopech (25).

«Jeg er overlykkelig over å ønske min lille babygutt velkommen til denne verden i januar. Det er som om alt jeg trodde betydde noe i livet, har endret seg fullstendig», skrev Morgan blant annet på Instagram, til en video som avslørte at paret ventet en liten gutt.

Kort tid etter babynyheten ble delt, ble det derimot kjent at Kopech hadde søkt om skilsmisse, etter et halvt år langt ekteskap.

I slutten av januar ble parets sønn, ved navn River, født. Kort tid etter begynte imidlertid spekulasjoner om hun hadde funnet tilbake til eksmannen å spre seg, da Morgan delte bilder av eksmannen på sosiale medier, ifølge US Weekly.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer