Marisol Nichols:

«Riverdale»-stjerna lever hemmelig dobbeltliv

Nå skal det bli laget en tv-serie om skuespillerens liv.

OVERRASKET: Tidligere i år ble det kjent at Marisol Nichols ikke bare jobber som skuespiller. Her avbildet med skuespillerkollegen Mark Consuelos fra Netflix-serien «Riverdale». Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Tidligere i år ble det kjent at Marisol Nichols ikke bare jobber som skuespiller. Her avbildet med skuespillerkollegen Mark Consuelos fra Netflix-serien «Riverdale». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Marisol Nichols (46) har vært å se i en rekke tv-serier opp gjennom åra, men er nok best kjent for sin rolle som spesialagent Nadia Yasir i den sjette sesongen av TV-serien «24».

De siste åra har hun imidlertid vært å se i rollen som Veronica Lodges mor, Hermione Lodge, i Netflix-suksessen «Riverdale».

Det er imidlertid ikke bare skuespill 46-åringen bruker tida si på. I et intervju med Marie Claire tidligere i år kom det nemlig fram en avsløring som trolig fikk flere til å sette kaffen i vrangstrupen.

Overfor magasinet røpet skuespilleren at hun i en årrekke har sjonglert skuespillerkarrieren, med å være undercover for blant annet FBI.

- Ser helt normale ut

I artikkelen, ført i pennen av journalist Erika Hayasaki, forklarte 46-åringen at hun de siste seks åra har vært med på å jakte etter pedofile.

Dette har hun gjort ved hovedsakelig å opptre som «agn». Skuespilleren har blant annet opptrådt i roller som en hallik-mor som har arrangert at barnet sitt skal ha sex med en pedofil eller, avhengig av situasjonen, spilt rollen selv som en mindreårig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer