Rob Kardashians knallharde oppgjør med media: - Har ikke lyst til å gå ut av døra

Lei av vektfokuset.

OPPGITT: Rob Kardashian (29) returnerte nylig til rampelyset etter å ha vært som sunket i jorda i flere år. Her fra en episode av hans nye realityserie, «Rob & Chyna». Foto: Xposure / NTB Scanpix
OPPGITT: Rob Kardashian (29) returnerte nylig til rampelyset etter å ha vært som sunket i jorda i flere år. Her fra en episode av hans nye realityserie, «Rob & Chyna». Foto: Xposure / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Som medlem av verdens mest omtalte familie skal det godt gjøres å slippe unna offentligheten.

For Rob Kardashian, lillebror av det celebre trekløveret med samme navn, har livet i rampelyset skapt mer hodebry enn godt er de siste åra.

Etter ha vært framtredende i familiens egen realityserie, «Keeping Up with the Kardashians», i en årrekke, forsvant han gradvis ut av tv-ruta etter syvende sesong i 2012.

- Forfulgt

I ettertid kom det fram at 29-åringen sleit med sosial angst og depresjon. Det var imidlertid Kardashians vektøkning som fikk mest oppmerksomhet i pressen - til realityfamiliens store fortvilelse.

Tidligere i år returnerte Rob Kardashian til rampelyset med egen realityserie om hverdagslivet med sin gravide kjæreste, Blac Chyna (28).

I et klipp fra søndagens episode, der Kardashian får hjelp til å oppgradere garderoben, forteller 29-åringen åpenhjertig om hvordan vektfokuset i media har påvirket ham.

- Jeg har alltid hatt et dårlig selvbilde, til og med da jeg var i god form. På toppen av det hele blir jeg forfulgt av fotografer som vil ta bilde av meg fordi jeg har gått opp i vekt, sier han, ifølge tv-kanalen E!, og fortsetter:

- Da jeg har jeg bare lyst til å gjemme meg. Jeg vil ikke gå ut av døra.

Lang vei å gå

Kardashian gir uttrykk for at han har en lang vei å gå før han fornøyd med sin egen kropp.

- Jeg er hard mot meg selv, og det er bare sånn jeg er, sier han.

29-åringen er den eneste gutten i Kardashian/Jenner-søskenflokken, som ellers består av Kim, Khloé, Kourtney, Kylie og Kendall. På toppen av realityimperiet sitter mora, Kris Jenner, som har sine fire eldste barn med den avdøde kjendisadvokaten Robert Kardashian, og sine to yngste med tidligere toppidrettsutøver Bruce (nå Caitlyn) Jenner.

Og for å skape ytterligere forvirring omkring familietreet: Blac Chyna, Rob Kardashians kjæreste, er ekskjæresten til Kylie Jenners nåværende kjæreste, rapperen Tyga.

FÅTT NOK: - Jeg orker ikke mer Kardashian, det er ikke nyheter, utbryter nyhetsankeren i det han forlater Fox 35ś nyhetsstudio. Video: Fox 35 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer