Rob Lowe:

Rob Lowe til Dagbladet: - Elsker papparollen

Hollywood-stjerna mistenker at hans nye rollefigur er kraftig inspirert av ham selv.

FARSROLLEN: Skuespillerstjerna Rob Lowe er aktuell i TV-serien «9-1-1: Lone Star», og åpner seg til Dagbladet i den forbindelse om å være far til to sønner. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB
FARSROLLEN: Skuespillerstjerna Rob Lowe er aktuell i TV-serien «9-1-1: Lone Star», og åpner seg til Dagbladet i den forbindelse om å være far til to sønner. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med sin mørke, frodige manke og blå, intense øyne gjorde Rob Lowe (56) tenåringsjenter mo i knærne på 1980-tallet, i filmer som «The Outsiders», «St. Elmo’s Fire» og «Youngblood».

Siden den gang har Hollywood-stjerna medvirket jevnlig i filmer og TV-serier, og blitt nominert til både Emmy- og Golden Globe-priser for sine rolleprestasjoner i blant annet «Presidenten» og «The Grinder».

I forbindelse med lanseringen av «9-1-1: Lone Star» på strømmetjenesten Disney+, traff Dagbladet Lowe under et Zoom-møte.

56-åringen er hovedrolleinnehaveren i TV-serien, og bærer rollen som Owen Strand, en brannmann som forflytter seg fra Manhattan til Austin i Texas med sønnen. I det nye livet kjemper han mot naturkatastrofer, ulykker og personlige problemer.

I likhet med karakteren sin, er også Lowe far, og har sønnene Matthew Edward (27) og John Owen (25), sammen med kona - sminkøren Sheryl Berkoff (59).

- Veldig meningsfylt

Overfor Dagbladet letter Lowe på sløret om livet som tobarnsfar og hans likhetstrekk med Strand.

- Jeg tror vi er like når det kommer til farsrollen, ved at vi virkelig støtter guttene våre. Jeg har to gutter. Owen har en sønn. De er like gamle omtrent. Det er mye snakk om kjærlighetsliv og jobb. Da de var små handlet det om å gjøre lekser og re senga, og nå er det forhold og arbeid, forteller han og humrer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer